召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問Reacto 400 TW係咪2017先出既新車?

好似唔係
利申:用家
想問下換條brake線連手工大約幾多錢架?

2xx

換brake線 走內線既話難唔難
我拎對軨俾人彈返正 都係每個150
換brake線手工好麻煩咩

brake唔洗錢咩,你識整咪唔洗畀錢人賺囉

換brake定brake線
咁即係難定難?

邊位巴打仲用緊外置轉波cable嘅shifter

好似唔係

寫就唔係
但係2016年尾係最新款
平時會當2017
唔知點解今次唔當

個Team Sky Mojito 唔襯
換個Team Sky Grand Tour PT Giro 啦
升級買咩軨好

zonda有特價

Zonda we 7s

比多少少買R0/山貓啦

比多少少 R0C RQC

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

可能因為reacto今年會轉款
http://road.cc/content/tech-news/219243-new-merida-reacto-way
升級買咩軨好

zonda有特價

Zonda we 7s

比多少少買R0/山貓啦

比多成倍

但重量好似淨係爭100g per pair

Ptt 啲台仔話zonda 剛性比山貓好 差100g 除非你好重 咪先應該無咩分別

山貓同zonda用陶瓷bearings

順滑好多

不過唔知點解我上斜zonda快過r0

好撚簡單,因為用zonda唔駛就住就住
硬幹

[9UP]一睇就知果位巴打想快慢唔係用shifter
係控制自己對腳 [/9UP]

佢心諗:『我用sora都踩贏你班粉腸』

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

可能因為reacto今年會轉款
http://road.cc/content/tech-news/219243-new-merida-reacto-way

入場

佢心諗:『我用sora都踩贏你班粉腸』

的確好快的,而家去完西涌軍事管理區,食完野返羅湖

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?
其實有咩分別?官網得tw版spec
zonda 都係陶瓷bearings?

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
tw係fulcrum racing乜乜
香港賣merida軨
你睇英文網
zonda 都係陶瓷bearings?

no

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

tw跟fullset 105同r7

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

擺明恰尻港豬啦,吹丫

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

擺明恰尻港豬啦,吹丫

之後有係怪獸問過,屌佢換哂d件再賣。當普通個假跟住話唔番tw版

好似唔係

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

擺明恰尻港豬啦,吹丫

之後有係怪獸問過,屌佢換哂d件再賣。當普通個假跟住話唔番tw版

可以叫做食夾棍?

終於完成,比人扯住去,想死

寫就唔係
平時會當2017
唔知點解今次唔當

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

擺明恰尻港豬啦,吹丫

可以叫做食夾棍?

唔係點會咁平

tw版香港有?

香港無,
唔同軨
香港賣merida軨
你睇英文網

擺明恰尻港豬啦,吹丫

可以叫做食夾棍?

唔係點會咁平

咁既話值唔值去台灣屌部tw版返香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞