召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
成晚出左去食飯,完全冇睇過單車賽

啱啱禁入YouTube個uci channel,發現加拿大睇到
一睇,頂.....呀垃圾桶局長係度廢噏

聲名遠播喎

冇經濟貢獻呢?
係咪淨係我嘅問題....點解upload唔到相?

按左上載要等佢一陣先彈link
有冇操車團?
有冇操車團?

你個名
可否食你風尾
星期六踩南澳
星期六踩南澳

經沙頭角過關?
好似幾好玩咁
星期六踩南澳

經沙頭角過關?
好似幾好玩咁

單車放過境巴士車底怕唔怕比其他野撞爛
柒咗
大家唔好睇個list
reduce 咗個image size終於post到相

其實我係想講,睇黎距離ultegra轉款真係不遠矣
已經有網店偷步post R8000嘅part屎
除咗R8000 paddle仲有800series嘅brake disc

仲有原來SHIMANO claris已經悄悄地轉咗款,圖cap自SHIMANO官網

上一代係st2400, 新一代叫R2000
不過我相信連燈應該冇人理claris呢個group

除咗R8000 paddle仲有800series嘅brake disc

仲有原來SHIMANO claris已經悄悄地轉咗款,圖cap自SHIMANO官網

6800個價應該再跌 claris算數啦 連登最低要求6800
有冇操車團?

你用烈風rb?

6800個價應該再跌 claris算數啦 連登最低要求6800

冇乜分別
反正用緊十速5700、6700、7900唔會特別轉
星期六踩南澳

經沙頭角過關?
好似幾好玩咁

唔係啦,坐火車去羅湖出發
以前高登whatsapp group係咪已經散左?
好多18+圖, 改圖果個
大鑊.....呢次真係返唔到轉頭.......
碳纖底真係差好遠..........

星期六踩南澳

經沙頭角過關?
好似幾好玩咁

鬚根巴今次會唔會拍片
想睇下你既英姿
又留名學野先
柒咗
大家唔好睇個list

America Reaction 4000

我等多兩日巴打間舖到貨就有R3B著
星期六踩南澳

經沙頭角過關?
好似幾好玩咁

鬚根巴今次會唔會拍片
想睇下你既英姿

拍就拍,不過我係做紀錄用,今次慢慢踩,應該無咩特別,求其剪算
柒咗
大家唔好睇個list

America Reaction 4000

個名幾型

我等多兩日巴打間舖到貨就有R3B著

我白色,中間個鞋舌變左黑

我開果個?

我開果個?

好似仲係度....

不過個creator已經走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞