召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

唔係麻 早排先買左...

未confirm, 但好大機會. 出sagan superstar

舊年都有sagan版

舊年allez有咩?我以為得venge有

舊年係日本見過,sorry 冇影相
但老老實實如果諗住長期keep住部車,我一定買最普通色。
買呢d特別版真係第時老遠都見到你果部係舊車
先排係街到見到有人踩T Mobile拉花giant,真係一睇就知佢部野有幾舊

其實識個款,就算普通色都一眼認到係邊年啦

利申,很想要boonen部tarmac

就算有Tom boonen個拉花都唔會係佢個geometry
佢個frame係custom geo好鬼靚

Tom boonen條麻煩友,連張saddle都係閃電跟佢要求先開條咁既line ( chicane )
著緊Bont(新手第一對就碳底係咪笨柒……

我都係新手但我著緊最平既洗馬路

新手踩venge

eurobike出ge venge
大鑊.....呢次真係返唔到轉頭.......
碳纖底真係差好遠..........

我等多兩日巴打間舖到貨就有R3B著

我白色,中間個鞋舌變左黑

我都想要白色
BTW,其實我果對係M3B,即係mtb版
因為我係用SPD
重量係有d失望
不過踩第一個stroke已經好大分別
真係冇諗過carbon底咁大分別

兩樣都要就真係要比錢,買得fizik 係要個樣,ok la.用住先,我腳型唔岩,下次買返specialized

闊腳?窄腳?
小弟闊腳準備試Lake
有無巴打有心得
之前試Vittoria,闊版都好撚窄,
鞋踭位hold唔實隻腳 垃圾到呢

除左之前有個巴打話x牛有得賣後,有無人知香港仲有邊度買到?

Anjoy算唔算

Anjoy算唔算

單車店黎?
dklmch
成日都唔落雨
一出車就落雨
dklmch
成日都唔落雨
一出車就落雨

琴日等左一日地乾
而家又落
大鑊.....呢次真係返唔到轉頭.......
碳纖底真係差好遠..........

我等多兩日巴打間舖到貨就有R3B著

我白色,中間個鞋舌變左黑

我都想要白色
BTW,其實我果對係M3B,即係mtb版
因為我係用SPD
重量係有d失望
不過踩第一個stroke已經好大分別
真係冇諗過carbon底咁大分別

兩樣都要就真係要比錢,買得fizik 係要個樣,ok la.用住先,我腳型唔岩,下次買返specialized

闊腳?窄腳?
小弟闊腳準備試Lake
有無巴打有心得
之前試Vittoria,闊版都好撚窄,
鞋踭位hold唔實隻腳 垃圾到呢

我用緊 lake真係救星 著緊43.5 出街鞋44
仲要係碳底好正

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

btw想收二手road bike,筆直頂盡1皮,有冇好介紹?
請教下各位巴打知唔知邊度有d似樣既road bike 租?入坑前想試下踩唔踩到,同埋試下個感覺
請教下各位巴打知唔知邊度有d似樣既road bike 租?入坑前想試下踩唔踩到,同埋試下個感覺

東涌大鐵人
btw 聽日8點龜速翔東新手團

東涌大鐵人

火炭好似都有幾間

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

btw想收二手road bike,筆直頂盡1皮,有冇好介紹?

一皮大把好野收

不過建議你hold陣先 新版ultegra就黎出
一 二手價6800一定跌

東涌大鐵人

火炭好似都有幾間

火炭YY

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

應該會 跌硬都似

所以我考慮緊放唔放部車好

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

9100 R公佈到香港有得賣用左年幾兩年

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

9100-RP公佈到香港有得賣用左年幾兩年

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

9100 R公佈到香港有得賣用左年幾兩年

咁好簡單,唔係香港買就得啦

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

理Q得佢 個價照樣跌架喇

東涌大鐵人

火炭好似都有幾間

前幾日帶 fd 入坑,大水坑單車公園有trinx rb

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

理Q得佢 個價照樣跌架喇

又咪係咁踩,換黎做乜,係就一炮過整部頂級

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

成車會唔會平呢?

咁等多陣先啦我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞