召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇到舊登話大埔得新城/捷城兩間係正常
係咪真架
諗住聽日入去大埔踩入上水食豆花

條凳凳橋次次都踩唔掂
睇到舊登話大埔得新城/捷城兩間係正常
係咪真架
諗住聽日入去大埔踩入上水食豆花

條凳凳橋次次都踩唔掂

推車
利申:冇人就直接踩

tw版香港有?
其實有咩分別?官網得tw版spec

香港無,
唔同軨
tw係fulcrum racing乜乜
香港賣merida軨
你睇英文網

tw跟fullset 105同r7

擺明恰尻港豬啦,吹丫

之後有係怪獸問過,屌佢換哂d件再賣。當普通個假跟住話唔番tw版

可以叫做食夾棍?

唔係點會咁平

咁既話值唔值去台灣屌部tw版返香港?

點會無,我架400tw係怪x到買。仲要7千有找
有冇巴打戰車係twitter
感覺點

小弟用緊twitter 2016年破風架,用6800件加多葑carbon 50力鈴,已經可以踩到45km/h所以自問吾錯!
感覺點

小弟用緊twitter 2016年破風架,用6800件加多葑carbon 50力鈴,已經可以踩到45km/h所以自問錯!
感覺點

小弟用緊twitter 2016年破風架,用6800件加多對carbon 50力鈴,已經可以踩到45km/h所以自問吾錯!

S3 disc 啦
想問Reacto 400 TW係咪2017先出既新車?

好似唔係
利申:用家

寫就唔係
但係2016年尾係最新款
平時會當2017
唔知點解今次唔當

可能因為reacto今年會轉款
http://road.cc/content/tech-news/219243-new-merida-reacto-way

積極留意緊,因為我部GT 真係操車用,影響速度

換18年reacto team

心郁郁,但要儲定錢先

2皮幾frameset,想要scultura team

S3 disc 啦

今年拉花麻麻
感覺點

小弟用緊twitter 2016年破風架,用6800件加多葑carbon 50力鈴,已經可以踩到45km/h所以自問錯!

去比賽贏硬啦咁
感覺點

去比賽贏硬啦咁

令我諗起我見過架twitter +zipp
感覺點

去比賽贏硬啦咁

怪x
感覺點

去比賽贏硬啦咁

怪x

有咁on9既配答ga咩
感覺點

去比賽贏硬啦咁

怪x

有咁on9既配答ga咩

S3 disc 啦

今年拉花麻麻

支Seatpost好肉酸

S3 disc 啦

今年拉花麻麻

避震喎,d人話真係work

S3 disc 啦

今年拉花麻麻

唔型仔,買返r3 disc 正常D
琴日吐公 好多女仔
啱啱中咗入giant vancouver, propel真係好鬼sexy

但係呢部仲好j

個轆好正

琴日吐公 好多女仔 [img]hna.cx/i/561Be22.jpg[/img]

考完dse仲多
啱啱中咗入giant vancouver, propel真係好鬼sexy

但係呢部仲好j

個轆好正

聽聞propel 都就改款

S3 disc 啦

今年拉花麻麻

真係唔得,個樣接受唔到 遲下等等,淘寶可能有正版code 既r3 disc 添

但係呢部仲好j

個轆好正

聽聞propel 都就改款

應該係,真係幾舊下
不過g牌隻TT bike舊年轉款,改咗等於好似冇改咁
所以對新propel冇乜期望
琴日吐公 好多女仔

香港d單車徑係咪長期都咁多人
琴日吐公 好多女仔

香港d單車徑係咪長期都咁多人

六日、公眾假期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞