召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇人知香港買 rider 330 邊道平
加埋speed cadence sensor幾錢左右
踩咗咁耐都唔知自己踩幾快

BYRTON軟件寫得唔好
不如比多少少升GARMIN EDGE 1000

都唔係少少。。。

4倍價錢

bryton軟件真係廢

佢個新網我到以架都未識用

310開心使用中

same

係咪只係冇地圖功能之外同330一樣? 買幾錢

冇wifi,tb特價買$3xx

$3XX?! 求link

都唔係少少。。。

4倍價錢

bryton軟件真係廢

310開心使用中

same

雙11嗰陣買,香港淨機要$700
有無人買賣過2手車? 過程一般係點? 遲d想賣車

如果d人懷疑我架車係米開心版係米show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

我只賣車架但未拆, 拆車費一般我出定買家出? 求爸打解答

點洗咁仔細check 求其望兩望無事就叫佢比錢試踩下,唔得咪下一個

都唔係少少。。。

4倍價錢

bryton軟件真係廢

310開心使用中

same

我搵到310連腳頻sensor都係$658人仔

依架OUTLANDS 係咩黎? 咁多鬼佬踩

似CX ,RC 好長下
留名

似CX ,RC 好長下

我住果度都有個買左,佢換左佢架 santa cruz對幼呔落去

似CX ,RC 好長下

我住果度都有個買左,佢換左佢架 santa cruz對幼呔落去

多用途車,其實幾好,放到貨架就可以去埋旅行玩
前日炒車 炒到架單車半廢
睇來個天都想我換車
雖然想換好耐

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

俾的士炒真係渣到無,不過嗰日沒炒之前真係差少少撞貨van
我架giant咁就無左
好彩係人地唔要低價讓俾我

如果d人懷疑我架車係開心版係show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

有單 拎比佢就得

拆車費多數賣家出喇
或者你同佢傾掂數
睇來個天都想我換車
雖然想換好耐

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

我架giant咁就無左

係咪defy3

都唔係少少。。。

4倍價錢

bryton軟件真係廢

310開心使用中

same

我搵到310連腳頻sensor都係$658人仔

求link
睇來個天都想我換車
雖然想換好耐

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

我架giant咁就無左

係咪defy3

Tcr1 好像係
友情價 1500左右就收番來
睇來個天都想我換車
雖然想換好耐

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

我架giant咁就無左

係咪defy3

Tcr1 好像係

嘩屌 呢個就真係朋友喇
剩架都抵
睇來個天都想我換車
雖然想換好耐

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

我架giant咁就無左

係咪defy3

Tcr1 好像係

嘩屌 呢個就真係朋友喇
剩架都抵

我都想有朋友

炒左架咩車?

你係前幾日創新果位?

畀的士炒嗰位?

我架giant咁就無左

係咪defy3

Tcr1 好像係

嘩屌 呢個就真係朋友喇
剩架都抵

真朋友

如果d人懷疑我架車係米開心版係米show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

點洗咁仔細check 求其望兩望無事就叫佢比錢試踩下,唔得咪下一個

重點係我只想賣車架.
佢試踩完之後是旦搵間鋪拆車?

如果d人懷疑我架車係開心版係show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

有單 拎比佢就得

拆車費多數賣家出喇
或者你同佢傾掂數

拆車費大約幾錢度?幾百蚊?

似CX ,RC 好長下

你架GT都係多用途啦

有單 拎比佢就得

拆車費多數賣家出喇
或者你同佢傾掂數

拆車費大約幾錢度?幾百蚊?

差唔多
我之前陪frd去個間好似收兩百 過件就四百幾

似CX ,RC 好長下

你架GT都係多用途啦

當初其實係鐘意隻色同旅行用先買既...而家就唔係好岩用

似CX ,RC 好長下

你架GT都係多用途啦

當初其實係鐘意隻色同旅行用先買既...而家就唔係好岩用

其實踩起上嚟同RB差幾遠?
個position有冇可能搞到同RB一樣?
有無巴打用speedplay?
琴日換左,完全入唔到lock
求救
有無巴打用speedplay?
琴日換左,完全入唔到lock
求救

初初係比較難
入左lock 掛佢一晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞