召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
家中有架封了塵TREK 4300 ,踩過10次8次..請問而家賣出去仲有冇人接?

有嘅 無生鏽就得喇

THX 巴打, 搵日拎去附近單車舖問下先

唔好去單車舖賣

直接facebook 二手group賣就得

收到
大家踩車有冇準備條單車鎖?
如果無,一個人去便利店買野, 轉頭都可能比人踩走。

有 帶條細細條做下樣都好

推埋入去

推埋入去

無 多數調最輕腳
各位巴打覺得二手zonda二千蚊ok?
同埋改cult珠抵唔抵

Campy d軨口啤就冇死錯人
不過zonda好似少人用
重量不過不失,操車用不錯

二手二千睇你接唔接受倒啦,我就覺得可以啦。P's wiggle 一手賣373英磅

如果你話改珠珠既就算撚數啦
買得zonda都係操車用,我就覺得唔好改,太浪費

CRC 賣緊二千七

推埋入去

無 多數調最輕腳

定最重腳有效啲?
同埋改cult珠抵唔抵

二手二千睇你接唔接受倒啦,我就覺得可以啦。P's wiggle 一手賣373英磅

CRC 賣緊二千七

zonda改cult抵過玩山貓

推埋入去

無 多數調最輕腳

定最重腳有效啲?

入最輕腳
原地轉最重腳jam gear

不過通常都會帶鎖
有冇人平平地放摺車
睇中左架dahon fox06
但好似冇乜人出過評價咁
Mavic Ksyrium SLR
Mavic ksyrium pro exalith sl
R-Sys 有D有SLR
有咩唔同? 係唔係有D係舊稱號?
有冇人平平地放摺車
但好似冇乜人出過評價咁

又係你
有冇人平平地放摺車
但好似冇乜人出過評價咁

又係你

舊款
rsys slr好似係平版

舊款

唔明
Mavic Ksyrium SLR舊款
Mavic ksyrium pro exalith sl新款

舊款

唔明
schwalbe one唔易爆,耐用無4000s咁襟,
膠質軟d,d灣咬d,無咁耐用。水地都得

對馬牌呔無好感,但水地穩陣

S-works turbo好肯去,係貴同唔襟踩 。水咬

維記石墨野值得一試,聽聞好輕腳好肯去。
踩corsa cx3 超易裂,新石墨未試。

自己用緊Bridgestone,R1X簡直一絕,
灣咬,直路快,輕身,都長命。
要挑剔既係難買,痴石仔,水地會浮

條R1X 岩岩換出黎上R1S。反而S輕d但無X咁好踩
不過明顯地係起動同加速輕鬆左。
灣反而爭d,無R1X咁好劈。

下次買條R1X 試下
多謝分享

有冇人想自告奮勇試下Michelin新嘅power系列?
d test result好似好好
schwalbe one唔易爆,耐用無4000s咁襟,
膠質軟d,d灣咬d,無咁耐用。水地都得

對馬牌呔無好感,但水地穩陣

S-works turbo好肯去,係貴同唔襟踩 。水咬

維記石墨野值得一試,聽聞好輕腳好肯去。
踩corsa cx3 超易裂,新石墨未試。

自己用緊Bridgestone,R1X簡直一絕,
灣咬,直路快,輕身,都長命。
要挑剔既係難買,痴石仔,水地會浮

條R1X 岩岩換出黎上R1S。反而S輕d但無X咁好踩
不過明顯地係起動同加速輕鬆左。
灣反而爭d,無R1X咁好劈。

下次買條R1X 試下
多謝分享

有冇人想自告奮勇試下Michelin新嘅power系列?
d test result好似好好

我之前條Pro 4 好脆弱, 不了
家中有架封了塵TREK 4300 ,踩過10次8次..請問而家賣出去仲有冇人接?

v制定碟?
咩叉咩年份?
藍銀色4300 落Reba叉同銀色717 v框
既話我想睇車呀

越貴既車越唔敢偷。應該係咁
不過我都係無鎖的

比賽定操車耐用
RIBMO用幾年都得 不過好重

schwalbe one

聽人講好似唔錯 襟唔襟用同防爆性點?巴打

吸塵好好,而家踩左大接近1k km 前輪踩深圳果時比野割開左之外係好好用,路面好多震動都吸左

而家等crc 到我買多條open

就試下schwalbe one Btw巴打有冇試過後

後25前23

我而家前mavic pro powerlink因為前23c 吸震唔好,踩落唔舒服,最好前後一樣

其實同樣23c,mavic果對同馬牌Grand sport ultra果類比係更唔吸震更硬
23c計,Sw turbo / Bridgestone / schwalbe 係舒服d ( both pro one / Ultremo )

Vittoria / Continental / maxxis都稍硬

R sys未郁,舊名

ksyrium 2015 前
Elite S < SLS < SLE < SLR

2015 後
Elite < Ksyrium Pro ( 1475g - 17mm ) < Ksyrium Pro SL ( 1395g - 15mm ) < Ksyrium Pro Exalith ( 1475g - 17mm ) < Ksyrium Pro Exalith SL ( 1355g - 15mm )

R-Sys SLR - 1295g 15mm
以前有對銀邊既叫 R-sys 但歷史好悠久
同埋改cult珠抵唔抵

CRC 賣緊二千七

唔改直接用哩數燒啤令最正
踩過對Khamsin G3 ,好重但順過R0 cult
d鋼珠同race已經去到最optimized既磨合 起碼8千公里雲和月先做到
同埋改cult珠抵唔抵

CRC 賣緊二千七

d鋼珠同race已經去到最optimized既磨合 起碼8千公里雲和月先做到

不如求其淘d淘寶鋼珠換啦
同埋改cult珠抵唔抵

CRC 賣緊二千七

不如求其淘d淘寶鋼珠換啦

巴打試過 其實改cult珠大約幾錢
同埋係換好 有冇巴打推介 真係有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞