召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

依架OUTLANDS 係咩黎? 咁多鬼佬踩

似CX ,RC 好長下

我住果度都有個買左,佢換左佢架 santa cruz對幼呔落去

多用途車,其實幾好,放到貨架就可以去埋旅行玩

果時我個屋苑好多正車 個鬼佬踩SS EVO HI MOD係咁毒我
到我買左RB,佢又換左山車,其他RB TT 就一係賣車,一係搬走左,一係大個仔玩女玩4轆
有無人買賣過2手車? 過程一般係點? 遲d想賣車

如果d人懷疑我架車係米開心版係米show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

我只賣車架但未拆, 拆車費一般我出定買家出? 求爸打解答

點洗咁仔細check 求其望兩望無事就叫佢比錢試踩下,唔得咪下一個

重點係我只想賣車架.
佢試踩完之後是旦搵間鋪拆車?

試踩踩走左 買架就咁摸兩下就得啦
要試踩可以PASS
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
2換張好啲嘅saddle
3買rider330/530
4完換兩條靚肽再換埋條鏈
只可選其一
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

5儲起佢 提升自己
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

5儲起佢 提升自己

添少少 成架車連人換咗佢
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

5儲起佢 提升自己

如果係有必要換,我會咁排
2>3>1>4
忽必烈的話換saddle先,袋就得一個要好好愛錫,如果冇事就買個二手家明
1,3其實就冇乜必要
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

5儲起佢 提升自己

2>3>1>4
忽必烈的話換saddle先,袋就得一個要好好愛錫,如果冇事就買個二手家明
1,3其實就冇乜必要

我都面對緊依個決擇
不過我揀3 因為我真係想知自己幾慢
Btw link:
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.29.Io10jd&id=536294770812&ns=1&abbucket=8#detail

似CX ,RC 好長下

我住果度都有個買左,佢換左佢架 santa cruz對幼呔落去

你架GT都係多用途啦

當初其實係鐘意隻色同旅行用先買既...而家就唔係好岩用

其實踩起上嚟同RB差幾遠?
個position有冇可能搞到同RB一樣?

position 係一樣,但 cx 有彈性同重呢樣比唔上rb, 衝35以上阻力好高下

如果d人懷疑我架車係米開心版係米show單之後同佢去單車店驗車驗5通果d?

點洗咁仔細check 求其望兩望無事就叫佢比錢試踩下,唔得咪下一個

重點係我只想賣車架.

要試踩可以PASS

其實比按金 同身份證 先試應該No problem

重點係我只想賣車架.

要試踩可以PASS

係放底錢.身份証,唔得比返佢,其實睇你點傾姐

重點係我只想賣車架.

要試踩可以PASS

因為架車我賣之前都仲會踩下. 買家firm買先拆.

姐係俾佢摸下車算但唔俾試踩,驚佢踩走?

定係如果買家要求試踩就叫佢交底按金之類.

定係串d睇車果陣拆腳踏唔俾機會佢要求試踩

重點係我只想賣車架.

要試踩可以PASS

按金都驚啦,個車架打算賣5位數字,佢俾得幾多按金我姐
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

5儲起佢 提升自己

2>3>1>4
1,3其實就冇乜必要

我都面對緊依個決擇
不過我揀3 因為我真係想知自己幾慢
Btw link:
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.29.Io10jd&id=536294770812&ns=1&abbucket=8#detail

要買埋踏頻,如果唔係冇用

重點係我只想賣車架.

要試踩可以PASS

按金都驚啦,個車架打算賣5位數字,佢俾得幾多按金我姐

買架就買架,大家去到單車店拆件有咩問題都會清清楚楚
買架試咩車?要試果D一係玩野踩完性格不合唔要,一係踩走冇回頭
有懷疑心軟就唔好搏,KEEP身份證冇用,食小D驚風散好過啦
有個問題煩咗好耐
諗緊應該用1k 嚟
1換對操車鈴
只可選其一

你而家用緊乜野胎?
如果廢胎上gp4000s ii個分別會好大
有冇巴打知道呢隻架邊度有得賣
問過大水坑個間Mr xxxx得呢隻拉花

似CX ,RC 好長下

你架GT都係多用途啦

position 係一樣,但 cx 有彈性同重呢樣比唔上rb, 衝35以上阻力好高下

我成日都心思思想買部裝到mud guard嘅cx,冬天用
不過你咁講完.......

似CX ,RC 好長下

你架GT都係多用途啦

我成日都心思思想買部裝到mud guard嘅cx,冬天用
不過你咁講完.......
咁如果你咁用我又覺得無問題喎
可能我廢啦,感覺黎,可能唔關車事,你出去搵人借部試試先啦,我都係因為部車可以裝泥檔同貨架先買

換左波棒糖,上斜爽好多

換左波棒糖,上斜爽好多

貴過部車
有冇巴打知道呢隻架邊度有得賣
問過大水坑個間Mr xxxx得呢隻拉花

舊款靚啲
知唔知frameset咩價

換左波棒糖,上斜爽好多

貴過部車

Java上Enve ses7.8都見過啦

換左波棒糖,上斜爽好多

貴過部車

最緊要自己踩得開心姐

換左波棒糖,上斜爽好多

貴過部車

最緊要自己踩得開心姐

細佬我貴架+超平軨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞