召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
琴日吐公 好多女仔

香港d單車徑係咪長期都咁多人

唔算多了
天朗氣清仲多
琴日吐公 好多女仔 [img]hna.cx/i/561Be22.jpg[/img]

考完dse仲多

琴日跟住一位踩bianchi既巴打慢轆𥄫女
玩左三次優景之後去到科學園咁上下
有隊birdy 有男有女已經靠左
我就本體慢車右邊過
排第二有件踩銀色birdy 有德國定比利時貼紙既男仔好似想抽頭出,好似喝鳩我咁
我左耳聽緊歌,唔知有乜得罪你
回程貼住兩架救護單車,有兩位啊sir開路好正
開心的一天
琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

除左𥄫女,有D巴打專心係優景操車
有位踩kuota 黑白紅線架加把大關刀上斜
有位specialized 全黑又係刀客,不過播作業用BGM
屌你踩踩下有南鎌倉女子自行車部op既
重有個啊叔同平野摺車上
琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

有位specialized 全黑又係刀客,不過播作業用BGM
重有個啊叔同平野摺車上

一個人操山我都用50 mm刀
同fd出車就認真用上山軨
琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

重有個啊叔同平野摺車上

你地幾點去

我六點去到得自己一個
今日唔知會唔會塞車呢吐港又
呢輪個頭捉單車安全捉得勁唔勁

小弟用緊twitter 2016年破風架,用6800件加多葑carbon 50力鈴,已經可以踩到45km/h所以自問錯!

去比賽贏硬啦咁

令我諗起我見過架twitter +zipp

怪x

有咁on9既配答ga咩

果架twitter配303 .....

btw twitter加50刀個位師兄係咪字都唔識打
琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

重有個啊叔同平野摺車上

你地幾點去

我六點去到得自己一個

1230粉嶺>1630回家
琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

重有個啊叔同平野摺車上

你地幾點去

我六點去到得自己一個

咁早 我5點出車都塞喎

單車仔寫照

單車仔寫照

單車仔寫照

[img]hholland.pk/2igfq7ba[/img]
單車仔寫照

啱啱中咗入giant vancouver, propel真係好鬼sexy

但係呢部仲好j

個轆好正

出名易燒,睇下台灣啲災情
單車仔同女人一撚樣冇個可信
個個口裡20,出到黎avg40
同d女人口裡說愛你然後去搵仔一樣
啱啱中咗入giant vancouver, propel真係好鬼sexy

但係呢部仲好j

個轆好正

咁陰功
睇落好靚仔

同埋部車拎上手比想像中重
已經9100,心諗應該好輕

但係呢部仲好j

個轆好正

咁陰功
睇落好靚仔

同埋部車拎上手比想像中重
已經9100,心諗應該好輕

應該6.x kg

單車仔寫照

琴日吐公 好多女仔

唔算多了
天朗氣清仲多

重有個啊叔同平野摺車上

你地幾點去

我六點去到得自己一個

咁早 我5點出車都塞喎

唔早,架車冇燈所以唔可以太夜返
單車仔同女人一撚樣冇個可信
個個口裡20,出到黎avg40
同d女人口裡說愛你然後去搵仔一樣

說好休閒騎,一個坡就不見了
有d想換車,氣動架. 大家有無介紹

假膠?

twitter

假膠?

認真想換,我部車遲d應該出左佢

假膠?

認真想換,我部車遲d應該出左佢

破風架就aeroad
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞