召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
又有jojo 自炒
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

康城單車徑,今日要踩100 而家得50
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

將軍澳 康城
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂

巴打用緊邊款Garmin? 810/820/1000
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂

似係810
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

[img]htcx/i/7iN0454.jpg[/img]落緊,濕x 哂

操車都唔單聲
食下你風尾丫嗎
屌。做乜今日二手區咁多speedx force電子垃圾出售?
屌。做乜今日二手區咁多speedx force電子垃圾出售?

係囉
又有jojo 自炒

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

[img]htcx/i/7iN0454.jpg[/img]落緊,濕x 哂

操車都唔單聲
食下你風尾丫嗎

我得av20我驚你食到爆粗

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

操車都唔單聲
食下你風尾丫嗎

踩山avg20 食都食唔到

40幾個來回?

落雨

操車都唔單聲
食下你風尾丫嗎

踩山avg20 食都食唔到
明明我係講緊康城來回100k av20

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂

似係810

810 gps 勁唔準

呢到邊到黎?嗰景咁靚嘅

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂

似係810

810 gps 勁唔準

一定好過500
有無手足係屯門cxxxxxt workshop 做過fitting? 就換車想試下佢個pre-fit

係囉

個價重要差唔多,係咪夾埋
有無手足係屯門cxxxxxt workshop 做過fitting? 就換車想試下佢個pre-fit

無做過但佢用retul,佢以前係野牛做
計經驗佢唔會少先
仲要係頭批retul 有cert fitter
btw咩車換咩車?

無做過但佢用retul,佢以前係野牛做
計經驗佢唔會少先
仲要係頭批retul 有cert fitter
btw咩車換咩車?

想mtb換defy 3試下rb
之前見有手足推過rides, 但我住大西北出觀塘好遠
各位巴打覺得二手zonda二千蚊ok?
同埋改cult珠抵唔抵

Campy d軨口啤就冇死錯人
不過zonda好似少人用
重量不過不失,操車用不錯

二手二千睇你接唔接受倒啦,我就覺得可以啦。P's wiggle 一手賣373英磅

如果你話改珠珠既就算撚數啦
買得zonda都係操車用,我就覺得唔好改,太浪費

zonda都算少人用?

下zonda好多人咩?
操車軨既話見得比較多真係mavic wor
伸利冇去過創新踩
zonda, mavic ak 都多人用,zonda 行滾珠,理論上好d ,好似係

單車仔口裡說mavic ak, shimano RS 等等去操車
現實上個個咩Bora ultra, 404, enve ses 之類上身,仆街啦

我真係得一對rs10打天下
利申:最誠實

我一對deca刀走天下,上咩山都係靠佢

係囉

係囉

搵人清貨
980、900、有心可議

係囉

係囉

搵人清貨
980、900、有心可議

狗也不屌

40幾個來回?

落雨

落緊,濕x 哂

似係810

810 gps 勁唔準

一定好過500

咁500 又真係差唔多時間換既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞