召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
不嬲由發佈到有貨到派街到賤價既果程都講緊一兩年,等得你就等啦下
果時出9100 已經話6800就轉款,轉到而家都未見
舊錢等多兩等分分鐘上埋車都未買到
著緊Bont(新手第一對就碳底係咪笨柒……

我都係新手但我著緊最平既洗馬路

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

btw想收二手road bike,筆直頂盡1皮,有冇好介紹?

一皮大把好野收

不過建議你hold陣先 新版ultegra就黎出
一 二手價6800一定跌

知唔知DA會唔會出新?

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

btw想收二手road bike,筆直頂盡1皮,有冇好介紹?

一皮大把好野收

知唔知DA會唔會出新?

咪出咗…

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

知唔知DA會唔會出新?

咪出咗…

OH 見到了.

窮J用claris無點留意DA

新手踩venge

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

知唔知DA會唔會出新?

咪出咗…

OH 見到了.

假新手....

假新手

第二對著緊dmt

單車裝備撚(我廢柴嚟)

一皮大把好野收

知唔知DA會唔會出新?

咪出咗…

OH 見到了.

假新手....

單車仔無句真
Allez sprint遲d好似出sagan塗裝 好想屌

唔係麻 早排先買左...

未confirm, 但好大機會. 出sagan superstar

舊年都有sagan版

舊年allez有咩?我以為得venge有

舊年係日本見過,sorry 冇影相
但老老實實如果諗住長期keep住部車,我一定買最普通色。
買呢d特別版真係第時老遠都見到你果部係舊車
先排係街到見到有人踩T Mobile拉花giant,真係一睇就知佢部野有幾舊

邊隻先
白色T mobile就算啦
桃紅色06-08 T-mobile就堅正

桃紅果隻,我揸緊車老遠都見到
係幾靚嘅
不嬲由發佈到有貨到派街到賤價既果程都講緊一兩年,等得你就等啦下
果時出9100 已經話6800就轉款,轉到而家都未見
舊錢等多兩等分分鐘上埋車都未買到

記憶中當年6800都好快出貨嘅

9100就真係有d趕發布嘅感覺
最新傳聞係個hydro group又要delay

希望8000唔會啦,因爲我等緊
岩岩踩車, 見到有一堆人操車(起碼30架). 小毒毒

踩完睇D單車group 先知原來佢地抄左車, 好彩我唔夠腳力跟

踩完睇D單車group 先知原來佢地抄左車, 好彩我唔夠腳力跟

跟車我多數跟車隊尾,安全d

邊度?

進可攻, 退可走 (掉頭返屋企)

我諗起進可攻,退可守
好似真係用緊佢個setting
各位巴打JAVA點睇
各位巴打JAVA點睇

平 大陸牌子黎講算唔錯
新手入門拎黎玩
平入平出
各位巴打JAVA點睇

大陸車
帶我入坑班友話唔錯抵屌,當你買完又係背後偷偷地笑你買大陸車

利申:前受害者
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

巴打好重怨氣喎

我諗起進可攻,退可守

我直頭係用緊果個setting 但個波腳6仔首先瓜左,最底果隻太大壓力
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

巴打好重怨氣喎

咁pk ,其實java ok 喎,不過只限係小輪ok

我諗起進可攻,退可守

我直頭係用緊果個setting 但個波腳6仔首先瓜左,最底果隻太大壓力

有幾進有幾退先?
53/39 11-32?
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

我最誠實 成日叫人俾多小小一步到位
鬚根巴打你果支咩車把黎?好似好窄咁
次次睇你D車cam片已經想問

我諗起進可攻,退可守

有幾進有幾退先?
53/39 11-32?

52/36 11-32
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

我最誠實 成日叫人俾多小小一步到位

你果少少都幾多個零下喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞