召集LIHKG所有單車jj (5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
鬚根巴打你果支咩車把黎?好似好窄咁
次次睇你D車cam片已經想問

https://www.bikethomson.com/product/drop-bars/

好粗,手感好好
鬚根巴打你果支咩車把黎?好似好窄咁
次次睇你D車cam片已經想問

https://www.bikethomson.com/product/drop-bars/

好粗,手感好好

我以為3T
岩岩踩車, 見到有一堆人操車(起碼30架). 小毒毒

踩完睇D單車group 先知原來佢地抄左車, 好彩我唔夠腳力跟

跟車我多數跟車隊尾,安全d

進可攻, 退可走 (掉頭返屋企)

我諗起進可攻,退可守
好似真係用緊佢個setting

我直頭係用緊果個setting 但個波腳6仔首先瓜左,最底果隻太大壓力

有幾進有幾退先?
53/39 11-32?

52/36 11-32

有冇諗住用單餅?
各位巴打JAVA點睇

大陸車
帶我入坑班友話唔錯抵屌,當你買完又係背後偷偷地笑你買大陸車

利申:前受害者

單車仔同女人一樣
冇個信得過

我最誠實 成日叫人俾多小小一步到位

你果少少都幾多個零下喎

幻覺黎 冇D咁既事
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

我踩eurobike都無人笑我. 唔好太慢米得
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

Eurobike Venge
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

米你老...
各位巴打JAVA點睇

大陸車

單車仔同女人一樣
冇個信得過

米你老...

米老鼠
想問下換條brake線連手工大約幾多錢架?

2xx

我諗起進可攻,退可守

我直頭係用緊果個setting 但個波腳6仔首先瓜左,最底果隻太大壓力

有幾進有幾退先?

52/36 11-32

有冇諗住用單餅?

緊係無 ,雙盤個range 大好多

我諗起進可攻,退可守

有幾進有幾退先?

52/36 11-32

有冇諗住用單餅?

緊係無 ,雙盤個range 大好多

我都想玩 1X 但真係冇乜可能

是日翔
留名

是日翔

我今日都翔東

2xx

換brake線 走內線既話難唔難
我拎對軨俾人彈返正 都係每個150
換brake線手工好麻煩咩

2xx

brake唔洗錢咩,你識整咪唔洗畀錢人賺囉

是日翔

今日我都係翔東
mtr見到你架車
好搶眼

2xx

trek madone 9 , s-work venge vias 幾煩下
其他都好易下

是日翔

我今日都翔東

真 hea ride

是日翔

我今日都翔東

真 hea ride

你係邊個
升級買咩軨好
升級買咩軨好

zonda有特價
升級買咩軨好

zonda有特價

Zonda we 7s

比多少少買R0/山貓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞