[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#40

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
U28R550/27UL500
唔該哂, 如果上到$4000-$4500 係咪dell u2720q 最好? 但我又唔會玩notebook
Xg279q 啦無得輸, 用緊
Samsung 個隻香港有無行貨?
剩係見支那淘寶有
想問下U28R550 有冇內置喇叭 問左幾間都冇貨要訂
最近新買咗個Samsung LS24R350FCH電腦螢幕 買完之後發覺唔啱用
有無清有興趣接手? 有單 淨係用過一次
有意請pm http://t.me/hongkongfr
好簡陋
冇講local dimming,input lag,response time等等
u2720q 色水好 但冇freesync
有冇現貨我唔會知的
只知香港有冇開賣
我唔係做呢行 唔會日日落腦場mon住有冇貨架
諗緊好唔好買asus個vg279qm算
同BenQ隻xl2546比 差唔多價但ips同27”
想問吓香港有冇賣Asus VA279HAE?
Google過都係得台灣先有
其實平價平面27吋VA有VESA 係香港無咩選擇?
一般文書睇吓YouTube 唔打機,請問有冇其他建議呢?
預2k左右,睇過Benq 好多都無得掛牆
新手求意見 睇中2隻mon

vg27aq 同vg272up

用緊2070super
用途打機 (fps 少)加睇片。
想知個座會唔會好哂位... 你枱深幾多??
55 會唔會用唔到佢?
我用吊臂答唔到你, asus d 腳係好阻訂

你可以試下用有舊野墊起個mon 下面可以zip keyboard 果啲架
上網見到佢個3腳腳架勁ON9...
腳架後莊阻訂啲

用家上
換個吊臂啦 慳位好多 清潔又方便
同Vg289q呢 ?
我見好多review都話佢個風扇會好大聲
有冇人用緊可以講下實際個聲量係點?
同埋點先會令佢full load?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞