【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
指點江山,笑傲江湖
會當凌絕頂,一覽眾山小
午夜會高峰,煮酒論英雄
多少天下事,盡付笑談中
人傑地靈,光明頂
登絕嶺,看世界,群雄聽晚繼續決戰光明頂

雷霆881商業一台
星期一至五 2300-0000
陶傑 、鮑偉聰
光明頂
直播https://www.881903.com/live/881

重溫(或隨時失效):
光明頂重溫
https://kmd-online.herokuapp.com/

粵韻流聲商業電台版(須自行檢索及下載)
https://www.yuetwanlauseng.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=2
LM
侵:我想打鳩你好耐
留名
LM

LM
[提防最後呢着!!]先打殘股價,狂印冥紙換乾港女借$7.8收購港美公司

我敢講:

用左耳陳個女夾住,養白粉劏房波做財棍千日,就係等呢個乍!!!

(利申:絕大部分已係美金資產!!!)
留名です

由一個黑人去講Racist特別有說服力

簡單一句,瓷器唔叫China或Chinaware叫乜?

又例如:北京原人化石都係因個度搵到而定名,點解武漢雜種廢炎唔得???

[我日日都食雞!]武漢話冇事啦,中南海係咪先帶頭搬去一年半載工作??

起碼八大常萎都做返台大龍鳳幾個月啦!!!

lm
係wo , 兩三個月後香港寶寶返到去
19 同我觀點一樣, 香港始終支那DNA, 一有事就縮入老母西, 等睇復課排華, 呢樣係一定
下星期一?

等睇跟支狗劇情,九成九九係所謂外地輸入!!!

總之記住風向:

只有外敵,忘記內魔,民瀆第一!!!!

其實唔明屌留學生做乜 真係留學個啲又唔係因為支那肺炎先飛外國「避世」又唔係旅行個班 人地神早過咗去啦 疫情問題返香港都有得屌

愛港??手足??

等睇外國香港一冇事,成班尤其支種冇堂上貴飛都爭住飛返去做離岸鍵將囉!!!

支那人反而仲醒過外國左膠
邊個iPhone響
邊個電話響
好7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞