【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
btw, 我覺得係白人優越個種睇唔起台灣同香港人, 唔淨知係英國
Boris Johnson 其實好識玩
肺炎金牌榜
台灣:
19又中
美帝可以揾台灣合作醫療物資
中國贏硬
美國優等民族,根本就自私,唔係自戀
US students party on spring break despite coronavirus - BBC News
https://www.youtube.com/watch?v=vu4M_G-urqw
Chinese virus比賽
因為紐約同倫敦重視生活態度,點會習慣呢啲時期要有戰爭嘅紀律
宜家老麥冇堂食, 夜晚d流浪漢高危, 周圍走
越左膠地方越多肺炎
嘈咗幾日,膠拿大都係咁
1. 人地個文化係有病先戴口罩,但係唔知點解唔會有aids先戴condom
2. 口罩一早俾中國人同香港人掃撚晒,佢地根本無晒貨
3. 你有口罩佢有口罩就無問題,但係依家你有佢無,紳士一啲就同你白人微笑算,燥底果啲咪打柒你囉,巴士呀叔果個道理咋嘛
4. 呢幾十年和平得太耐,無經歷過呢啲瘟疫既話睇唔起病毒,唔認同抗疫都係戰爭
5. EU越窮既國家越親中,而且因為窮,醫療亦都未必有你想像咁好,咁咪好似意大利咁死咁多人囉
流浪漢反而唔高危,有幾多人肯接觸佢地,的士佬都高危過佢地
好似已經搵咗
口罩同保護衣台灣會幫手搞
啱㗎啦
清走啲左膠
對世界百利而無一害
唔驚得咁多, 挨住先, 唔係真係要錄咸故
估都估唔到中國打仗用呢隻生化武器, 全世界真係O晒
淫亂之城
中國果啲應該唔係左膠?
嗰啲londoner new yorker要chill啊嘛
無用,係班左膠傳染累死班老人家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞