【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
指點江山,笑傲江湖
會當凌絕頂,一覽眾山小
午夜會高峰,煮酒論英雄
人傑地靈,光明頂
登絕嶺,看世界,群雄聽晚繼續決戰光明頂

雷霆881商業一台
星期一至五 2300-0000
陶傑 、鮑偉聰
光明頂
日本本身有文學界漫畫界大堆文化backup,韓國有政府背後大力扶持,香港兩樣都無,更加唔好講TBB果種不思進取既態度

>一夜情
香港可唔可能拍得出black mirror先?
邊個會比錢就係為左睇個激d既版本呀

多d血腥多d粗口,唔會係觀眾比多d錢既原因

真實同質素成正比

俾著我想睇D新D既題材,唔係依家爭產無限loop

不如咁問
係myavsuper 都唔洗錢ge面前
mytvsuper 憑乜去收錢

不如咁問
係myavsuper 都唔洗錢ge面前
mytvsuper 憑乜去收錢

因為mytvsuper d 劇係自己製作,但myavsuper係純粹擺人地既野上去

蚹蛤蟈蜻

絕!!

蚹蛤蟈蜻

絕!!
見到樓豬user名之後google一下張圖
殘體網慎入

"講道理還是滿良心的,畢竟杯子可以自帶,價格和分量還是要按照標準來算的嘛!

一個大臉盆一共加了8個超大杯拿鐵另加19個鏡頭(濃度)以及一份糖漿,一共花了327塊大洋~~"

連登仔老屈周圍各國是常識吧

有圖有D真相,單都冇張你不如吹間Starbucks係佢開仲撚型啦5毛狗!!!!

唔怪得CC台質樸愈黎愈低

4月11日預先訂單???唔怪得支那要Cut香港5毛數目!!!
今晚講唔講法國選舉???
唔係極右咩

唔係法西斯咩
靚仔=大曬
呢兩條友
香港d 新聞唔睇得
全部左膠立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞