【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
俄羅斯
烏克蘭
白俄羅斯
烏茲別克
哈薩克
格魯吉亞
阿塞拜疆
立陶宛
摩達維亞
拉脫維亞
吉爾吉斯
塔吉克
亞美尼亞
土庫曼
愛沙尼亞
任你幾叻仔叻女都好,要成功成為港共奴材之前,一定要做主子啱聽啱睇嘅事。就算要佢當眾表現痾屎佢都要做到極享受,就好似食神谷德昭個角式

如果唔係點更上一層樓,邱狗可以留喺港共咁多年咁多屆正苦,你可以想像佢志不在此
典型香港仔都係咁, 只係念住點發財
任你幾叻仔叻女都好,要成功成為港共奴材之前,一定要做主子啱聽啱睇嘅事。就算要佢當眾表現痾屎佢都要做到極享受,就好似食神谷德昭個角式

如果唔係點更上一層樓,邱狗可以留喺港共咁多年咁多屆正苦,你可以想像佢志不在此

都係呢句,共狗只會信有春袋兼有衰野佢揸嘅狗!!!

你睇下大灣輝師兄黎慶寧幾自由幾英話唔撈就唔撈!!!
但係你又要諗下佢講野個context係點樣先去理解佢membership呢個字
沈生今晚好有火
即係話佢真係唔識架喎
中国咪講緊呢樣啦
唔應該分國界,唔應該收關稅
慢慢世界得返一個國家就係中国
地球=中国
可只搞老師,有好多嘢陰啲陰啲做咗,教育制度內可以搞都部署會攪

都係呢句,共狗只會信有春袋兼有衰野佢揸嘅狗!!!(呢D咪就係佢所謂嘅命運共同體囉!!)

你睇下大灣輝師兄黎慶寧幾自由幾英話唔撈就唔撈!!!
沈生講返佢youtube條片啲內容
幾好

雖然平時都頂唔順9 錢巴啲紅字
同19一樣玩法
台灣真係勁
直接搞過另一個組織啦
既有既全球化模式都俾人玩到爛晒啦
三姓家奴
但仲係被國民黨支持者屌到仆街,唔親共
其實佢地又真係完全唔識
那怕香港係一個咁國際化既地方
根本就唔係無國際視野,係take咗中国side姐
你同我都知要注意既野你估果班官唔知咩
蔣公呢種大中華膠真係誤事,自己輸左大陸之餘連聯合國都輸埋
細個唔明,大咗同啲前輩傾多幾次計就明。唔止黎慶寧,鄧蓮如都係,唔計佢後來同外國人結婚走,真係醒目仔就老早跟英國徹退走佬
廢老輸唔起
所以其實就算国民黨打殘咗中共其實都係一樣
大中華病毒先係最危險
會令你成為極權統治者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞