【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
羅家英本身都係藍屍狗

佢都係靠黐隻共底女支先生番嗟!!!
侵侵hold china accountable,差兩萬幾,今次唔好做deadline fighter,美國宜家反擊緊,大家幫拖!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-president-donald-trump-hold-chinas-government-accountable-coronavirus
完美演繹‘免費嘅嘢最貴’
填海華呢?
鳳凰衛視係收錢既,好似跟now / 有線 plan
即係對大陸有興趣既親共中產
無,我以為係好似大公報咁,明面上受眾係香港,但係無人睇咁濟
大公都一定有人睇,只係受眾較少,同埋睇嘅以咩人睇為主。
同理,佢個台有冇響香港嘅人睇(包括內地人,香港人等) ?
鳳凰衛視係收錢既,好似跟now / 有線 plan
即係對大陸有興趣既親共中產

你5毛定白癡,赤柱定火星???
殘疾=忠誠可靠
串緊班黑警?
我記得收費電視某啲package係包埋,至於有冇人睇,咩人睇多就冇太多了解
全部無晒喇
聽你係咁幫中國打J都知你係中國台啦 講係香港有鬼用咩
屋企個紅絲老豆都有睇
藍都唔睇 可能要紅先睇
無錯
藍都唔睇
支那衛視王又又今次的確做得好難睇
唔見棺材唔流眼淚
呢句野有咩問題
要俾錢 藍屍唔會俾

wiki : 鳳凰衛視的節目訊號亦經過香港now寬頻電視機頂盒傳播
啲支那人唔識香港俗語 唔好怪佢地
大陸網紅其實都係跑數, 如果個市D客愈左愈睇你, 佢地就會有幾左得幾左.
班左膠分分鐘又話佢殖民主義
唔係架
追台追到
唔洗錢
個modem 好經典
要全世界airline既香港改做中國香港
自己啲台就爭著declare hong kong is not china
佢道歉都係俾人屌架啦
香港人反而利用佢道歉嚟行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞