【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
不過老實講
笑佢真係笑下就算
日笑夜笑真係無意思
要醒既人醒左
唔醒既人係唔會醒 (唔係講藍絲 係講班無腦黃絲)
2016年,泛民話下屆就係你本土既天下
2020年,泛民表示佢地自己就係本土

大哥,改革?我投啲會順利讓議案通過、議席至上既人入去改革?更加好講革命派係想成個制度打爛佢,體制內改革就係要體制仲存在先有可能做到,所以對唔少革命派嚟講改革派係維穩而不自知,仲係阻頭阻勢既存在

「未試過點知唔得?」毒撚追女神果陣都係咁同女神講,點解到依家都未明呢個道理
所以我成日覺得問題一直唔係藍絲身上,人地97前親英97後愛支
反而係班黃絲on9,睇政治好似追韓星咁追,講事實俾佢地知就話你分化,叫佢地一齊衝一齊罷工就唔見人,依家仲搞到支持政府炎症執法監控自己,絕對應該去check下個智商
做內銷同做外單大部份情況下 係兩批唔同ge人

但再上一個源頭 簡單d講 淨做俾內銷客 唔夠支持一間螺絲廠
間螺絲廠冇左 內銷都做唔夠料 做出件野
我從來無話過要鬥黃
你睇我講既野都知我無一忽係黃
課嚟淨係聽光明頂同晴朗都抵啦
何佐芝開商業電台,開初都係反共,所以有林彬、18樓C座

屌佢老母跟住肥婆因為次次續約都自我審查,所以先後有鄭經翰、毓民封咪走人、炒大口玲,重有十八仝人愛落區 。搞下搞下就搞到而家咁
廿三條過半就夠,係唔需要三分二
一話cut who,德國外長,歐盟第一時間出嚟
邊關Martin 事

吳藹儀先前先爆佢同Martin 係支持香港獨立多過回歸
大口玲我唔覺得有問題
佢真係廢
陶傑尋日節目開始對香港感到絕望了
今朝聽成個人都灰哂,香港人真係得移民依條路?
只係睇下佢地內部搞唔搞得掂坐係龍位果個

搞唔掂佢地係美國既私己同兒孫都好危

今時今日,除左個小學生,圍內有邊個想走回頭路同埋br美國作對
雖然新加坡係疫症有啲柒
但人哋假假地都叫有美軍守住
一諗到香港要同中共攬住死有啲傷心
當中國同美國作對只對坐係龍位果個有利,會唔會好似北韓咁行到落去
香港依家係中共陣營

新加坡係美國陣營
啲犯民議員公開做幾多柒嘢就包裝不割不分化,普通市民商家捐少一蚊都問吊咁追殺
我真係唔知香港人仲可以做到啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞