【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
香港藍絲如是 所以一早話同佢地拗嚟根本哂氣
早講呀ma,係要屈五毛,連登仔做毒撚唔識出街唔識ma,
大神你最勁,兩個comment 先到重點,on 9
飲埋杯周記金牌咖啡先熄機
仆街了, cable依家直播武漢解開封印, 大逃殺正式開始
今晚冇財神在心
自求多福 唔好出街
無,我以為係好似大公報咁,明面上受眾係香港,但係無人睇咁濟
大公都一定有人睇,只係受眾較少,同埋睇嘅以咩人睇為主。
同理,佢個台有冇響香港嘅人睇(包括內地人,香港人等) ?
鳳凰衛視係收錢既,好似跟now / 有線 plan
即係對大陸有興趣既親共中產

你5毛定白癡,赤柱定火星???

wiki : 鳳凰衛視的節目訊號亦經過香港now寬頻電視機頂盒傳播

信Wiki不如出街學多D!!!

現實香港大撚把公共天線免費Tune到架傻西!!!
早講呀ma,係要屈五毛,連登仔做毒撚唔識出街唔識ma,
大神你最勁,兩個comment 先到重點,on 9

你係唔識出街定唔出到境呀支那狗???
要求廣告時段一定要播一次
要開YouTube聽返次先訓到
推到去支那度
冇人類冇人會中肺炎
全世界都識細哨仲用假護照
小心俾人屌你分化、唔鬧法官唔鬧doj
條撚樣夠膽死話法治未死,姐係D官同DOJ冇錯啦,唔屌佢屌邊個
「仲要用撚樣,又係p牌仔,露底啦分化撚」
美帝唔出手因為冇個似樣嘅leader
唔係四不像
就係敵特嫌疑
唔係cc台
係公海

https://m.soundofhope.org/post/363748?lang=b5

在俄華人有下樓倒垃圾被抓的;有從機場到家的路上被抓。還有在俄留學生在被醫生體檢之後,隔離期間直接被警察抓走。還有在參加展覽會,進去之後舉辦方要求對他身體檢查,之後就被抓了。這些案例已經說明,俄羅斯確實在沒有證明被感染的情況下,開始在大量抓捕華人,在排華。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞