【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
啱啊,賺藍錢批你唔表態,遲/轉就話偽黃呃錢,表態黃話冇證據,真黃就話唔夠黃
正常,唔通仲認香港不是中國咩
其實點解係都要人地表態同分曬類?

共產黨就最鍾將人分階級,我又唔係好明點解要咁做做?
it9
所以我亦唔會話泛民完全無功勞
當年李柱名果堆人其實係有份做國際遊說既
香港政策法、同埋稍為有小小錢既香港人當年咁易移民走佬都係因為佢地
當年英國既盤算就係既然交出香港係必然,咁不如等多啲香港人散落係世界各地,咁到時有咩事都多對國家可以保護下,咁好明顯依家見到呢個大方向係work啦
(只不過走咗既香港人都真係有唔少變藍絲)
(另外當然我都同意上面有弟兄講既,如果80年代老豆老母肯上gear抗爭我地就或者唔會被回歸)
因為 平生只會量人短 何不回頭把自量
問問自己先 再問問YELLOW NAZI 同 廢佬 (~藍)
但現實 D100, 熱狗果D又會話你沈默就係幫緊呢個政權
連譚伯都高調撐警,沈默既人連譚伯都不如

現實大把人背後做左好多野,都係沈默
討論泛民議員唔會見佢地咁嚴謹咁落力
都係唔記得靜靜雞既CONCEPT
其實佢地唔明黃既呢邊先多問題
唔係我講

我只係回覆19才子的語句

利申:我係英國殖民地時代出世嘅香港人,所以完全唔認同「回歸」這個詞語
唔係下下都可以靜
不過講真,做黃店就真係要靜
哦,你鬧飯民,你分化你熱狗你共諜
鬥黃真係最on9
或者咁講,我哋依家見到座獅子山需然係同一座山,但已經唔係同一座山
「你個p牌仔仲唔露底?」
thanks
好難判斷 "唔係下下都可以靜"
但唔否認以兩極化 拉票 同 拉支持 係容易啲
但港豬 中間派 係世界既大部分
而(*利益係基本盤 NORMAL CURVE ) - JOHN TSANG AND 暉
前世做壞事 今世做IT
討論泛民議員唔會見佢地咁嚴謹咁落力
唔係下下都可以靜
不過講真,做黃店就真係要靜
好難判斷 "唔係下下都可以靜"
但唔否認以兩極化 拉票 同 拉支持 係容易啲
(*但港豬 中間派 係世界既大部分
而利益係基本盤 NORMAL CURVE ) - JOHN TSANG AND 暉
第二次淪陷
有啲人話佢地係建制b隊一定唔可以選
隻game其實係咪同sims差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞