【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
佢哋睇得好開心㗎
一錯少少就屌人五毛,我洗唔洗屌你係熱狗定泛登仔,on99的
就算有機頂盒,明知播洗腦野,都唔會噤去睇囉

利申:有機頂盒但唔係中產
建黨偉業啲fd
中共既滲透力量真係好癲,一場武肺證明全球養大咗隻惡魔
算啦 個班撚樣都係特登9UP

有咩位就夾硬入
無,我以為係好似大公報咁,明面上受眾係香港,但係無人睇咁濟
大公都一定有人睇,只係受眾較少,同埋睇嘅以咩人睇為主。
同理,佢個台有冇響香港嘅人睇(包括內地人,香港人等) ?
鳳凰衛視係收錢既,好似跟now / 有線 plan
即係對大陸有興趣既親共中產

你5毛定白癡,赤柱定火星???

wiki : 鳳凰衛視的節目訊號亦經過香港now寬頻電視機頂盒傳播

信Wiki不如出街學多D!!!

現實香港大撚把公共天線免費Tune到架傻西!!!
法治?以胸襲警入咗,大聲公襲警又入咗
宜家已經係喇喎
仲邊有法治
邱藤華見到聶德權做武漢單野咁好, 佢要做返d野攞分, 唔係下屆政務司係姓聶.
世界工廠 貪平 依加咪一次過還返晒
我地既法治
佢地既法治
咪係,宜家啲狗話你犯法就鳩拉
算9數啦 大陸班網民已經同喪屍無分別
個個作者好勁
一個支那
一個香港
一台灣

岩數
法治?OMDB死出黎吠兩句啦
佢想刷鞋比人睇到佢含到雪雪聲
19咁都搵位入到港獨

證明真係好易奶野
無,我以為係好似大公報咁,明面上受眾係香港,但係無人睇咁濟
大公都一定有人睇,只係受眾較少,同埋睇嘅以咩人睇為主。
同理,佢個台有冇響香港嘅人睇(包括內地人,香港人等) ?
鳳凰衛視係收錢既,好似跟now / 有線 plan
即係對大陸有興趣既親共中產

你5毛定白癡,赤柱定火星???
一錯少少就屌人五毛,我洗唔洗屌你係熱狗定泛登仔,on99的

我9錢屌你係就係囉,點吖??!!
三奴家奴 服侍三個唔同老細仲留得抵
佢好有料架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞