【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
其實反其道 係用SAM 去 WE CONNECT 點先被鬥
作詞:許冠傑/薛志雄 作曲:許冠傑
天才白癡錢錢錢

〔錢錢錢錢 錢錢錢錢..........〕
啦....呀................

成日要錢多 〔錢錢錢錢 錢錢錢錢〕
幹水乜都渦 〔錢錢錢錢 錢錢錢錢〕
借錢最折墮 〔錢錢錢錢 錢錢錢錢〕
爬低危契哥 〔錢錢錢錢 錢錢錢錢〕

貧賤拗頸多 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
生仔都諗過 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
阿女嗌肚餓 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
屋租都要拖 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕

有乜會令你心花怒放
諗得多卒之梗癲癲喪喪
有o左佢就算打跛雙腳都冇相干
冇得擋 冇得擋

貧賤拗頸多 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
生仔都諗過 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
阿女嗌肚餓 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕
屋租都要拖 〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK〕

有錢確係會少咁D罪案
駛乜衰到通街偷搶騙當
冇o左佢就算包公都由你嗌冤枉
懶得講 懶得講

啦....呀......................
〔錢錢錢錢 錢錢錢錢...........〕
啦....呀................
〔NO MONEY NO TALK, NO MONEY NO TALK.......〕
啦....呀.....................
又播
今集係自願定殤台/YT要求2位大哥幫手洗地???
錢錢錢錢
咁快播第二首歌嚟扼鐘
有錯??唔明
封佢做偶像 呀
最衰依張舊相
我都唔會話佢一定係黃,亦唔會話佢人格一定好高尚,但唔明點解有人好似當佢殺父仇人咁,千方百計想搵位入佢
成龍有啲連登仔都識得欣賞啦
許冠傑有無咩9up,駛唔駛出咁大力千方百計都要做9佢
所以我話可能有人搞事
聽人講台灣Ptt都比啲水軍打手5毛搞到再無動員能力
連登點會無
五毛控制唔到,係希望真心膠唔好跟住起舞
係, 始終係本土文化一部份, 你完全唔聽就好似有個中斷位
下一節再播多首
19都係sam歌迷黎
有冇得點歌,好似錄定咁bo
好似先沙田後大埔
多謝"某人" 無啦啦走去抽水
成龍我真係接受唔到,太鹹濕
一句到尾啦,呢D時藍時黃嘅廢老變色龍維撚淫媒,仲有港豬扮傻唔知為乜??

其實那埋都係黐獻世搵食狗,又何必分輕重呢???

呢啲咪真正‘兄弟爬山’,佢可以唔出聲,佢大可以去撐狗會,天真地去唱朋友

但佢冇
最中意浪子心聲
難分真與假
Exactly
唔好放到連登咁大 依到只係一埋打手同帶風氣既PR係到搞事

唔好以為有小小人屌就好多人都係咁諗
令僱員高興
舊時黃金時代沉默是金,有機會肯發圍就好大機會成功
今時今日後生係要爭取,自有代溝
都我地呢代老,社會咁好彩又多左機會
下一代望返我地下下企岀黎其實都會有代溝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞