【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
應該sem尾忙教書?
咁嗰度都有啲大town
一到weekend就極多人集中曬嗰啲位
18C
777係咪就嚟要加自己人工
如果用疫症導致經濟不穩去拖冧對家政府真係好恐佈,係戰爭罪行
好似已經加咗
過左立法會
Midwest 俾英國政府放做倫敦之後第二個hotspot 因為鄉下地方,仲管得易過倫敦,我個friend 住果面,佢話直頭出街就俾人問去邊,我住倫敦戴住豬咀踩幾個鐘單車做運動都冇人逗
BJ岩岩入左ICU,今鋪19又開口中???
中左好返應該會冇咁奶掛
直頭做反共先鋒, 所以唔好死
留意下地下果堆,好L透身, 垃圾來
點解d大國唔自己發圍, 整部機要好耐?
唔係耐,係有冇心同想唔想;禁出口,你睇台灣同美國分別就知
好彩唔係事頭婆有事 如果唔係肯定唔只免費裝修咁簡單
其實美國到底可以點告支那政府一級謀殺
而家連台灣都有口罩荒 叫 重用
係唔係真點有口罩供應 原料不足而引起
19扮啲北京腔蝗語真係
依家嗰兩隻叫咩名
好想知今晚19會點講
堅離地城:沈旭暉國際生活台 Simon's Glos World

【圖解Condom】
1.「一國自己人」有用時,香港就「不是」中國,鳳凰衛視就係「香港媒體」,陳馮富珍就係「前港英公務員」,「一國原則評論員」邱騰華會失蹤
2. 真香港人發聲時,香港就等如港獨,屈小姐湯大狀就會出現
3. 香港作為一個brand,在國際社會依然有剩餘價值,100%係因為有真香港人捍衛核心價值,例如香港電台記者正常發問
4. 結果香港人既努力幫唔到自己,反而只幫到「一國」漂白
#完

https://www.facebook.com/photo?fbid=3169345373099591&set=a.224514904249334

我9錢始終呢句啦:

小心呢排好多突然變黃尤其2隻大頭狗國際關係學棍!!!

要清醒睇返歷史,支共至叻捧党員党諜做敵人嘅KOL帶風燒時間e.g.支徒華,老點,太后細良燒山鵪鶉毒果之流!!!

由佢主張投票止警暴,選舉抗肺炎果下開始就覺得佢終於都浮面
如果佢係真係企係非建制陣營既,以佢身份地位點解唔自己去做國際遊說要走出嚟叫人玩選舉先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞