【連登 商業電台 光明頂 討論區(十六)】

5001 回覆
33 Like 1 Dislike
仲有佢上杜生哩騷果集講咩淺藍到深黃都同意減少北京不合理干預
但係其實佢應該比任何人都明白,北京眼中,所有對香港既干預都係合理
教授係有個 Dc 組織去做呢樣喎..早幾個月佢地佢隊野都有係美加
馮同學有幾耐冇上節目
阿細良反而捉鬼話沈生信唔過
共狗不嬲會係唔同立場入面放人落去
一路都叫重用
坦白講,劉細良我都覺得信唔過
劉細良D野聽下就算, 佢講D野入面好多問題
https://youtu.be/aNzZ09_-_jA
尋晚陶生唱個首歌係叫"青春舞曲"
理大圍城戰,佢叫家長將啲被圍困既仔女既資料send俾個藍絲校長,又叫人手拖手坐係水炮車前面(心諗係呀,和平示威者抵擋水炮車個畫面係好靚呀,佢係咪肯帶頭做先?而且和理非肯咁做就唔會係和理非啦)難為bob叔果啲黃絲kol咁信佢
堅離地城:沈旭暉國際生活台 Simon's Glos World

【圖解Condom】
1.「一國自己人」有用時,香港就「不是」中國,鳳凰衛視就係「香港媒體」,陳馮富珍就係「前港英公務員」,「一國原則評論員」邱騰華會失蹤
2. 真香港人發聲時,香港就等如港獨,屈小姐湯大狀就會出現
3. 香港作為一個brand,在國際社會依然有剩餘價值,100%係因為有真香港人捍衛核心價值,例如香港電台記者正常發問
4. 結果香港人既努力幫唔到自己,反而只幫到「一國」漂白
#完

https://www.facebook.com/photo?fbid=3169345373099591&set=a.224514904249334

我9錢始終呢句啦:

小心呢排好多突然變黃尤其2隻大頭狗國際關係學棍!!!

要清醒睇返歷史,支共至叻捧党員党諜做敵人嘅KOL帶風燒時間e.g.支徒華,老點,太后細良燒山鵪鶉毒果之流!!!

阿細良反而捉鬼話沈生信唔過
共狗不嬲會係唔同立場入面放人落去
坦白講,劉細良我都覺得信唔過

所以我不嬲叫開佢兩隻做"儲君"同"冷氣軍師"囉!!!
有個channel叫"新蛤社", 係班大陸仔搞出嚟
年年都會喺個度搞祝壽大會
續一秒, 一顆賽艇, 吼阿, 鴨嘴筆, 華萊士.....
表面上就係懷念江澤民時期, 實質就用嚟表達現時不滿
下面呢條片就係佢地其中作品
https://youtu.be/FWfntqhprsM
今晚會唔會又瘋狂講咸故?
今日唔知會唔會抽鳳凰衛視單嘢
才子岩岩先live完
邊度
定又錄音...
Facebook
錄音?
似錄音,音樂都未完才子把聲就入左咪
聽內容似係
意大利好慘

完全同上圖一樣
似錄音,音樂都未完才子把聲就入左咪

錄音,但應該係即日早少少錄個隻!!!
似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞