又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
A15 定價係1萬中咩?
我都買左GF65 黃金 $8400,我覺得紅色都ok 襯返佢個logo

但打機個時個風扇勁嘈第一次買gaming laptop,其實呢部算唔算嘈,定gaming部部差唔多?

趕住home office用如果唔係實等新TUF
A15 定價係1萬中咩?

京東6999人仔 (AMD 4800H+RTX 2060+512 SSD+144Hz 15.6'Mon)

抵過GF65好多,價錢平 粒U勁
嚇Q死
以為等咁耐發現OUT哂BUDGET
等Lenovo R7000好D
1660ti ge notebook有冇推薦,之前係黃金見過dell g3 i7-9750+1660ti $7888但問佢就話賣哂
之前買asua中過伏,我最早係用sony之後轉asus再到依家係dell,so far dell ge問題係最少,定係依家asus d qc有進步到
呢排是咪買唔到
本身都多外國YouTuber講4月頭出,但係問本地vendor 又話貨運問題會推遲唔知係咪真
美森有得賣Asus A15 了,AMD Ryzen 7 4800H, GeForce RTX 2060, 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD

US $1,199.99
https://www.amazon.com/dp/B0863DW238/ref=cm_sw_r_other_apa_i_Tq5FEbP8N586X
咁撚貴
有無文書平價laptop推介
upgrade左個ssd同ram,希望到香港果陣賣9000以下啦
咩原因定價咁貴,之前有流出冇咁貴架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞