又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
即係佢頂頭個delivery to hong kong唔關事既純粹係我個地區?
Sorry新手未用過Amazon
原本Sale by amazon就免運費送香港,但宜家暫時取消送香港嘅服務,專注做美國
即係本身都運到既
但依家就要等到冇疫情先用到amazon
一係就填其他美國集運地址再轉手運過黎?
Yes,但你部機係sales by?
想問係美森買Dell / Lenovo,有無方法加保養?
照睇咁既設計有啲擔心⋯如果2部新機都係解決唔到熱呢個問題比較特別既就係叫做14” 打到機⋯
有冇review 睇睇呀ching?
第 10代 Intel Core H系新機系列,預計15/4開始上市

Gaming Laptop GPU好似會有RTX Super
最高都要原價7折
貴機難放要6折到
今年部gs66改曬以前既問題
大電99.9whr
非倒裝老母板
喇叭開口向上
樣低調
散熱加強
Keyboard 都改埋

部 Aorus 15G咪姐係aero15 改樣+機械鍵盤

Gx550應該都唔錯上埋液態金屬
不過應該貴到仆街
不過要買都唔好今年買
Intel下年先出10nm
老撚都唔好買14nm版
要買不如買amd 4800系列好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞