又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
例如模擬人生,starcraft果啲咁
依部夠你玩
感謝師兄
如果budget 10000 有下面既要求 唔知有咩機可以揀?唔該曬!

1. 最好10代i5 cpu, 16gb ram
2. 唔打機 顯卡果d冇咩要求
3. Display同speaker可以靚d
4. 重量1.6kg以下 15 inch mon左右
5. 唔多用mouse 個Trackpad要好用d

Thanks
Alpha 15張顯示卡掂唔掂?
Zenbook15
想請教有無邊部notebook可以用到revit,唔該
巴打們,想請問budget $7000蚊 買部用黎打機(想用黎打黎緊果隻resident evil 3,畫質中至高,要順)有無好推介?
有冇人係寫12月31到,但最後正常時間(~1-2weeks)送到?
美森買野寄去免稅倉有冇得退稅? 應該點樣申請
Amazon應該停晒由佢哋銷售嘅Notebook,得返其他舖頭嘅貨

目測ASUS MSI Acer都冇
嘩 今次唔知月尾出新機要點算了
想問下呢部抵唔抵屌
玩啲輕量game,同剪360片

呢部得內顯無獨顯,主要賣點係輕,for商務用
ASUS ZenBook 15 Ultra-Slim Laptop 15.6" 4K UHD NanoEdge Bezel, Intel Core i7-10510U, 16 GB RAM, 1 TB PCIe SSD, GeForce GTX 1650, Innovative ScreenPad 2.0, Windows 10 Pro, UX534FTC-NH76, Royal Blue https://www.newegg.com/global/hk/product/N82E16834235286?m_ver=1

點睇?
4K mon會唔會chur爆部機 散熱唔知得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞