又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
ASUS VivoBook 15 Thin and Light... https://www.amazon.com/dp/B07QQB7552?ref=ppx_pop_mob_ap_share
依家要5月20先有貨 HKD3793
CPU用3500u 但應該就出4系 唔知到時會唔會再平
但我覺得4000蚊以下文書機呢部冇得輸
同埋asus有一年國際保嘅 其他牌子唔知有冇?
不過依家我見唔送香港?我之前買仲係送香港
用集運?
一出 GA401IU 即買 有冇巴打知咩途徑買會d

官網定bestbuy?
冇佐
未有 amd chips
amd 果部好似叫 flip
唔係獨立 display card
hp envy x360
嚇死。我以為你話無佐1年保
一平左就賣到冇哂,唔知幾時補貨....
我第一次係Amazon 買嘢 我見全部ASUS FX504 TUF Gaming Laptop 都唔送香港 係咪等一排佢就會送返香港 定係要點?
同埋 如果想買部係打Mhw 個類 嘅game 中畫質以上 $9000左右 想長用三四年 有冇其他推介?
麻煩晒
點解Amazon Asus G14 嘅comment 咁差, 但G14個spec 同價錢真係好正
因為果個係reseller not asus
G14得120hz
唔知同平時用開嘅144差幾多
Asus ZenBook 14

ASUSTeK COMPUTER INC. UX434IQ

> AMD R7 4700U
> 16GB LPDDR4x 4266MHz
> GeForce MX350
> 1TB Samsung PM981 NVMe SSD

https://twitter.com/_rogame/status/1251242168385245185

居然係350唔係330
係咪都係bestbuy穩陣D
直接用4000H系列好D 移走mx350 用靚mon 好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞