又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
sorry 睇錯 ,我想講a15差 。
g15 我唔知
美森 1tb ssd. 16gbram. 1199usd +shipping 98
jd. 512ssd 8gb ram. 6999rmb

你覺得呢 ?
仲要唔同系列
有咩分別
AMD Ryzen 7 4800H, Nvidia GeForce GTX 1650 Ti Unite in Lenovo Legion Gaming Laptop Listing

https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-4000-lenovo-legion-gaming-laptop
G15應該係240hz 72%ntsc
我都美森訂咗A15 要成6月中先到
請問連埋運費要幾錢
USD1093 跟返美森個rate就HKD8693
想問下 ntsc係咩嚟,同埋g15你會唔會覺得同gu502 冇咩分別⋯⋯如果差唔多可以會係g14同新intel到揀1部⋯intel啲新機design 好似唔比較好?因為我都在意有得升起呢個特點⋯好似點都對散熱有幫助
計埋運費?
驚有壞保養麻煩,香港買既話差幾多錢?
香港買預左過萬
連埋運費 打錯係8639先啱
香港未有行貨 如果唔急嘅咪等香港有睇咗價錢同review先決定
點解你1093 既?唔係1199 咩?
屌自己google下喇
72ntsc=大約100% srgb
Asus就分曬級
有aas一定係最高級
G15<ZEPHYRUS M gu502< ZEPHYRUS S gx502(s15)
唔啦咁貴
買唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞