又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
部GX550 實貴到痴線
dave lee有review
出左價了
I7基本版us2999,i9版3999
今年d機完全係過渡性產品黎
仲係14nm++++
下年intel先上10nm h版cpu
3000系gpu又黎緊會發布

如果唔急嘅死都等到下年先出機喇
真係急既都要簡AMD Ryzen™ 7 4800H系列既latop黎買
Ching 可唔可以講多少少你對年notebook 既睇法,想揀部2060 玩到eft MHW又唔會熱到爆炸既laptop
買返9代,平靚正,你唔要求特別高畫質就冇問題
9代先最伏熱撚到仆街
簡8代仲好,再唔係簡新出amd 4800h系列
好心你唔識咪水鳩人
黎緊有行4800h+2060既機出
Sor 自膠
試過放個邊冇人理
你部野仲要係行貴到咁邊有人接手
買左覺得ok以文書機黎講
Mon 靚有指紋解鎖
不過重得耐成日hang機
Eluktronics 到底係真心好定但係比好多錢出去叫啲youtuber 幫手promote
Thanks Ching, 我都係睇番G14,G15
個殻用料好似麻麻
Clevo同 藍天其實係咪有得自己揀spec又唔係大廠出既laptop?

Eluktronics 好似冇咩散熱問題,其他唔太清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞