又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
信美森個系統,有事退款
佢好似話mon 色唔夠靚, 有條8gb ram係montherboard拆唔到 同埋留言有講2060 max q 唔明點解會max q version. 同埋上邊條片拆咁出嚟見導管好似比較少⋯呢個價helio300 好似仲好因為 upgradable 同埋仲有 mag 15
eluktronics 新果部max 15 開價usd 1549
唔知呢個價係咩spec呢
各位巴打
我係上年暑假買咗部美森 gx531 1070
用到九月嗰陣時
因為喇叭問題所以上咗原廠保養維修
佢就換咗底板
之後都冇咩點開過機 呢排有開機
靜音keep住60~70度
但一較番平衡就長期85~94度(淨係瀏覽網頁)
因為疫情嘅關係
我將部電腦連接左屋企部4k tv
當睇netflix 4k 佢就長期94度
睇咗大約5分鐘就會藍畫面
究竟係呢部電腦本身存在一個散熱問題?
定係壓唔着4K?
如果我拎去原廠保養有冇得解決呢個問題?
求巴打解答 pls😭🙏🏻🙏🏻
部電腦冇拎過嚟打機
好少開
淨係普通文書處理
屌左asus個部3500u 主力上網 文書 睇戲
唔係好熟 睇前面D LINK揀 呢部好D 在香港買?
同問 我想問有冇$4000 budget 既機推薦
淨係用黎wfh 用下excel / pdf 同上網
趁未confirm order睇睇先
X395 and E495 個mon幾多色域?
G15本身都唔係高階機
你當入門系列,中階係Zephyrus m
講中哂點解我唔買既原因,但係ROG就係得呢2部AMD 機感覺係佢擺明屈你錢買就買唔買就算⋯定都係要等i7 10gen先可能買得落手
想入手部2in1, surface之外仲有冇推介?
Budget預緊below 10k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞