又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果想用黎打下機 可能sim city,steam 既game, android 模擬器 既notebook 最平幾錢可以買到
如果想用黎打下機 可能the simssteam 既game, android 模擬器 既notebook 最平幾錢可以買到
搵下i5, gtx1080, 8gb ram配置機?
抱歉,岩岩睇完,但只見到intel
想賣機 MacBook Air 2020 i5 16gb ram 256ssd 大空灰
4月14收到機 原價$9999 只開盒 冇出街 冇用過
$9499 交收 有意留tg
我前排喺amazon幫女朋友買咗部asus vivobook
3800蚊冇獨立display card 用嚟打the sims4
對於佢嚟講都接到但我就覺得frame rate好低
又好似幾抵玩
講開西風
我部gm501都係一開game就上到90度,但係又冇藍畫面...其實係咪都係冇散熱膏??
我自己有用開,都幾有用,打機時減到8-10度
G15上240hz果個版本先好
用ryzen 4000 series
有咩推介啊清,我其實想大約700usd左右
yes
明白 但都想買部輕身d 14吋咁上下

睇親d gaming laptop 都15吋up
等緊 amd 2in1
今年都唔知會唔會出
部部新機都仲用緊煙條
明白 但都想買部輕身d 14吋咁上下

睇親d gaming laptop 都15吋up

Asus G14幫到你,14' Mon+1.6kg only
成該要瞓到2021
巴打, 有無LINK 介紹, 我想買部平平地又抵玩既文書機
輕身 打機 同平
三者最多得兩個可以並存
已決定等6月 g14
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞