又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
個價都over你果兩部野唔少
唔係要 gaming laptop
要 2in1 做嘢
如果gaming laptop 想要大尺寸, budget 10000前後。
係咪性價比最高係A17?
但amazon點解無a17 2060?
有冇消息大概幾錢?
a15 唔得咩
望落唔錯
冬眠先
Ryzen 4000+ 100%sRGB mon+有lan port+ under 2kg 出左叫醒我

咁你可以長眠
g14 1.6kg,a15 2.3kg
本身課左macbook air 都成1300美金

諗落不如課落去g14度 文書又得打機又得
G14 好似有好多個版本 有隻係1200-1300 deal得過
想個mac os有咩咁吸引
唔識呀嗎個陣
想個mac os有咩咁吸引

信仰
仲有好耐先到6月
又話4月底出
我見G14個post,話代理消息5月內
香港應該賣15-16k 2060 ver
想問普通剪下片得唔得,純粹玩下咁
可以
唔該Ching ,仲想問下如果普通剪片文書機仲有冇好推薦?
Amazon R9/2060max-q/120hz/16gb/1TB
12K尾,同之前出啲Zephyrus 比較,香港代理比美馬貴$2000左右,應該唔會14/15K差唔多,賣16K啲人都上正常mobile 2060/2070 15吋
又話4月底出
我見G14個post,話代理消息5月內
香港應該賣15-16k 2060 ver
Amazon R9/2060max-q/120hz/16gb/1TB
12K尾,同之前出啲Zephyrus 比較,香港代理比美馬貴$2000左右,應該會14/15K差唔多,賣16K啲人都上正常mobile 2060/2070 15吋
有無人整定新post template
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞