又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
ROG Zephyrus G15 (2020) Ultra Slim Gaming Laptop, 15.6” 240Hz FHD, GeForce RTX 2060, AMD Ryzen 7 4800HS, 16GB DDR4, 1TB PCIe NVMe SSD, Windows 10 Pro, GA502IV-XS76

https://www.amazon.com/dp/B0865VBN6X/ref=cm_sw_r_cp_api_i_i-TKEb393NJ86
呢個spec計埋shipping 貴香港144hz 2060 max q 幾百⋯有錯請指正
原來個mon咁靚
請問rog 係ryzen 4800?
係呀
齊頭11,000?
因為我見price.com都仲係119xx
巴打想請問係邊到見到GE66平過依個價,可以share麻
俾cash 有折,你出去問下
感謝
我睇森林都係貴啲想請問ge66入唔入得過btw
想問下3-4000平平地買部文書機,有無咩介紹
主要係寫小說, 打d無咩要求既gal game希望鍵盤觸感好d

利申: 之前有部asus 22寸(?),都幾好但最近壞左,唔一定要用返asus
我睇森林都係貴啲想請問ge66入唔入得過btw

香港開價最低都近2皮野
https://www.msihk.store/products/ge66-raider-10sf
森林抵好多,包埋運費都係萬5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞