又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
lenovo x395?我都有興趣試下佢個鍵盤,但13寸好似有點小...
冇追機好耐
呢排想J部X1 Carbon, 但見Gen8就出,見spec除咗粒U同wifi upgrade咗,其他都差不多,直接J Gen7都ok?

另外想問吓港行同美Amazon價差不多同全球保?
Thanks
巴打覺得ROG Zephyrus Duo 15會幾錢到?
2字走唔甩
vostro 15' 3590好唔好
有冇巴打評價下
我岩岩都見到做緊特價 好撚抵
想知買唔買得過

$3499最CHEAP果款 1366 x 768,i3+4GB RAM+128 GB SSD

最起碼要$3999 i5果款先叫OK
Vostro 3590
HK$5,399.00 HK$3,999.00

第10代 Intel® Core™ i5-10210U 處理器(6MB 快取記憶體最高睿频4.2 GHz)
Windows 10 家用版 64位元 英文,簡體中文, 繁體中文
8GB, 8Gx1, DDR4, 2666MHz
256GB M.2 PCIe NVMe 固態碟
15.6 吋 FHD (1920 x 1080) 防眩光 LED-背光非觸控螢幕

呢款好d, 多500, 屋企WFH 做文書野夠晒做, SSD開EXCEL OUTLOOK一定順, 防眩光 LED睇文字耐D對眼都冇咁攰。 係重D 2KG, 拎出街既巴打要考慮下

加埋DELL QC同售後都係notebook界開頭3, 唔熟電腦既巴打可以諗下呢部
Vostro 5590 減$2000 好似好抵
應該係森林買定買行貨 抵啲?
就係想買呢部
加唔加埋3年 ProSupport 與次營業日到府服務好..?
本身用枱機不如用返枱機啦,同spec一定平啲,散熱嗰啲又好啲

都係要換laptop嘅話要打機應該g15啦,有r7都唔用,買粒i7返嚟bbq咩
森林買msi冇保
外國得asus同dell(要轉保養plan)先有國際保
外國買喇
香港買rog除非做特價同spec差價少當買多一年保
冇保養呀緊係平喇
外國一向有平
係香港先唔平
點止2呀
基本型號都us2999喇
大鋪實有架
做正價咋嘛,舊錢包埋

腦場就比cash最少平1k
你預幾多先
因為latop要比多desktop一倍價錢=desktop 相約效能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞