又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
當自己比多2,3千買保養
打機定義有好多種
你打乜撚野先
同埋你唔係唔知一分錢一分貨吓
你睇呢部打條撚就有
冇咁大個頭就唔好學人latop打機
如果貴機既比多2-3k買保養有咩所謂
買得貴機既都唔差在個少少
問部3k文書機打唔打到機應該係呢幾年最好笑既笑話
玩個lol 60fps都冇打撚毛咩
我勸你就唔好貪平喇
你唔聽就算
xps 13 (7390)
i7
16gb ram
512gb ssd
4k touch mon
3年保
https://t.me/wakandafreeze
999us都係超少少姐
對比返個效能我覺得好值得
不過真係要7k內lol大把機都做到
不過性價比就冇咁高
咁快.....shipping幾錢?
等ching開箱文

Standard shipping都us$93咁貴
https://youtu.be/G9wkhnNH7-I

8:41開始講入邊有塊black sheet. 想問下佢呢張 Maxq 效能會唔會得番1660TI level?

Btw 你有冇留意MSI新機,想請教下你有咩評價雖然同ASUS新機唔太可比
Ching 分享下覺得個screen 點唔記得你買個陣幾錢,係咪144hz rtx2060
等睇開箱
black sheet拆得就唔係問題喇
不過佢咁封係因為想用風道冷卻埋ram ssd

Rog唔做擔心效能散熱問題

Msi一向gs係垃圾
Ge散熱都ok
Gt頂級冇伏係重
不過今年gs改曬d設計好似唔錯
4000 蚊機仔 我就最多俾多10% 即400蚊加多1/2年保養
電腦多數有事係頭1/2年, 過到2年多數都好長命
講起維修其實可唔可以要求睇住佢整
呢個價位係冇問題ge 唔該師兄先

但係我又唔係gamer 專登買gaming laptop 好似好冇謂 如果我最多係sometimes 打 而唔會係always

ASUS Zenbook 打機有冇得諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞