又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
但你開個budget 成$6000 買部1650打下機都夠了
巴打 你嗰到仲請唔請人 我有fd拎到中醫牌無人請 執藥都想做
未用過唔清楚,但就咁上網睇同8100接受少少
cpu display card睇你個人需要而定,都係打機同文書姐分別。

你打機多就display card揀好d,但打得機姐係做到文書嘢,所以有budget下一定揀打到機。

貴同高階嘅文書最盡都係用1650,但d錢就用晒去整靚外型同部機有咁輕得咁輕。
留學撚 用黎玩食雞 10000留下 有冇推介
呢部都可以,粒u勁唔少,TUF就多個120mon,兩部都抵玩架,睇你自己需求。
如果係我會揀TUF,因為1650都唔係啲咩勁卡,所以都係主要玩LOL CSGO等等game,咁就用得晒個120 mon。9300h係勁唔少,但對文書黎講就冇分別。
$6000港幣左右
平時主要會用黎寫下codes咁
有冇咩推介?
散熱會有問題,另外冇國際保的
你可以集運運返黎嘅...唔洗收稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞