又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
幾好呀
For monster hunter同食雞 有冇推介?
想屌部Razer Blade Pro 17 4K版本
香港好似無行貨
想去美森入手

我貪佢有120Hz
必要時降落1080p打機
平時4K睇電影

或者有冇巴打有其他4K laptop推介
多謝巴打覆我 我係uk Amazon搵到部啱心水 但唔知點解比錢嘅時候平左 想問下個網係咪無問題 我買嗰部係咪new?

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07XV5Y68W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

會扣返稅
799先係new,最後點解會平左咁多
咩意思?
新手第一次買laptop
唔好買Razer Laptop,好垃圾QC差,散熱唔係好,只係外表似Macbook。
thanks 錢已比
razer 散熱唔算最差 算係咁啦

問題在成日BSOD 好撚麻煩
睇左巴打比既資料,邊部性價比最高?

1)2019 ASUS TUF 17.3" FHD Gaming Laptop US $819

https://www.amazon.com/dp/B07V5FPM21/ref=cm_sw_r_cp_api_i_eOkCEbWMHH9M4

2)gf65 i5 9300h 16gb ram 512 ssd rtx2060
巴打報黃金 $8750

另外,Zenbook 15 又點睇?新TUF又有冇消息
如果5000-6000budget,平時返學用加打下機 lol 果d嘅話, 除咗Dell Inspiron 14 7472 之外有冇推介?
利申 notebook新手thx 巴打
Inspiron 15 7000 Gaming
其實鍾意MSI GT Titan系列多啲
但想要4K Mon又想要120Hz
未試過用60Hz 以上嘅Mon
師兄,有冇部類近但係ssd? 另外我見佢唔送香港可以點搞好
可以用集運
我都買左gf65,開心使用中
Sorry 搭單問下想出街買部notebook 文書機 有冇咩推介女仔用 零打機
Thx bro
請問呢部散熱如何?
notebook係咪msi散熱最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞