又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
無得退 有得換

老實講 要1皮上下畢直既ultrabook我都只會推薦xps
xps 有touch mon 架
同問
各位點睇zenbook duo
好似幾好j
窮人玩唔起呢d旗艦Gaming Laptop
用緊部垃圾MSI P65 9SD
推多次
個價錢算係咁, 但我覺得好似重左d
今年rog latop intel全系上液態金屬
垃圾黎
緊係入rog zephyrus duo
改良版設計
實貴到痴線
1萬樓下係咪得新a15揀
前排減價BYO機(No RAM, SSD, OS)1660Ti $1099, RTX2070 $1399
因為我玩開Cities同APEX所以1660Ti都夠用,計埋信用卡回贈$1055左右
用開MBP 15",覺得呢部機整體唔會話好熱,同埋個Keyboard位係有少少氣流,打機嗰陣都唔會好熱
平時上網睇片係直頭冇聲,又冇MBP咁暖
未買呢部之前係等緊A15但個MON色水好似差好多
同埋收到機先知有game送,Red Dead Redemption 2
比你講到有點心動,等咗新機好耐但係又未知g14,15幾時有貨,g15好似咩都未知,而g14就冇Lanport要諗諗😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞