又係時間推吓Amazon 平價notebook (24)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
前排因為就出新款減價又等唔到新款出,買咗MAG-15,大電+輕,暫時好滿意
點解呢道好似好少人講呢部機
我估應該係因為保養問題香港又冇vendor ,巴打覺得散熱點?同埋嗰陣你買幾多錢?
配置太高
班友買唔起
信連登仔一成都仆街啦
50k yen就有
特別如果你喺連登放
佢地計你重量嚟買
500/kg
呢個真
電子消耗品真係早放早著
遲下遲下就變電子垃圾
比錢人上嚟回收
求推介
用途:上網(十幾二十個chrome tab)、youtube、netflix、文書
筆直:六千至一萬
大小重量:14吋左右,要日常帶得出街
特別要求:touch mon,port最好多啲

本身用緊2011 MBA諗緊2020 MBA 8gb 256 但公司機touch mon用慣咗覺得好方便
大家都係 8gb 256gb 嘅話好似MBA抵啲喎仲可以有教育折扣,同埋個3:2 aspect ratio 有啲怪有冇其他選擇?
啱啱睇到MBA 風扇冇heatpipe到cpu
冇用過呢個aspect ratio,落豐澤睇睇先
如果要買係咪上返microsoft store最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞