[選項]廢青大廚之路

672 回覆
61 Like 5 Dislike
睇咗陣星,呀晴就話「bb,我有啲口渴呀,我地去睇吓邊度有得買嘢飲囉。」
之後佢地就沿住大街一路行,行行吓呀強突然聞到一陣香味,係串燒嘅味道。呀強同呀晴跟住香味行,行到去一個路邊嘅串燒檔,個檔賣好多唔同種類嘅串燒,有豬牛雞肉,雞腎,多春魚嗰啲,呀強啱啱都係掛住燒嘢比呀晴食,所以自己食得唔算好飽,所以佢就買咗幾串串燒打算返渡假屋睇電視食。而呀晴就買咗支檸檬薏米水飲。買完串燒同嘢飲,佢地就返去渡假屋喇。
返到渡假屋,呀強就同呀晴睇電視,呀強就繼續飲啤酒,配埋串燒同電視簡直係一流。食完串燒,呀強都有啲眼瞓,所以佢地就返咗入房訓覺。
去到清晨時分,呀晴比啲雀叫聲嘈醒咗,睡眼惺忪嘅呀晴見到張被下面有一包突起咗嘅嘢,佢一揭起張被,就發現呀強條撚扯到行一行,因為呀強冇着底褲同埋條沙灘褲好鬆,令小強不受限制咁撐起曬條褲。
呀晴見到呀強個褲檔谷到咁高,所以除咗呀強條褲睇,呢個時候呀晴先發現呀強冇着底褲。呀晴情不自禁咁一吓含咗落去。好在呀強尋晚飲咗酒所以好好訓,冇比呀晴整醒。
呀晴一路啜,隻手都忍唔住伸咗落去妹妹度打圈,後來都係頂唔順,呀晴就除咗自己條底褲,一吓坐咗上去。呀晴一路搖,一路用手指挑逗自己嘅乳頭。隨著興奮嘅程度上升,呀晴搖嘅速都越嚟越快,呀晴好快就高潮咗,呀晴即刻趴咗喺呀強心口上面又再訓着咗........
褲都除埋你俾我睇依啲?
呀強係要做大事嘅男人
佢竟然比女朋友姦咗
無醒嗎..
竟然係咁 有點失望
去到中午呀強終於醒咗,呀強發現佢同呀晴下身都赤裸,所以佢即刻拍醒呀晴問發生咩事。
你係呀晴會點答?
A.如實講自己按捺不住同呀強搞嘢
B.話呀強酒後亂性格硬搞自己
唔識寫甜故,我覺得咁寫會比較突出到呀晴痴女嘅性格
所以都係盡快寫返主線好啲感情線嘅嘢小弟真係唔多識寫
A
A
A
A
A
A
主力往成為大廚嘅路進發!
吾好再加甜啦全力主線
真,小弟墨水有限
A
呀晴直認係自己按捺不住先同呀強發生關係。但係呀強聽完之後覺得好嬲「如果你係有需要點解唔問我,兩個人一齊唔係應該咩都拎出嚟講嘅咩?我又冇講過唔肯同你做,點解你要趁我瞓覺個陣搞我先?」呀強講完之後就去咗雪櫃拎啤酒飲。
呀晴就喊住咁話「唔好嬲啦,係我錯,我以後做咩都會問你㗎喇。」
呀強話「唔使喇,你以後做咩都唔關我事,間渡假屋仲有一晚比咗錢嘅,你鐘意就住埋去啦。」之後就開始執嘢準備走。
呀強頭也不回咁行出咗渡假屋,而呀晴就坐咗喺度喊.....
咁快散
大家都覺得廚神唔需要女人
吾你老母
屌呀
廚神要放眼於摘星之旅
lm
樓主介吾介講下隔幾耐出故,真心好睇如果食物味道再細緻D仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞