《靈異台》一人N個撞鬼經歷

675 回覆
247 Like 10 Dislike
七樓係巴定絲?
好吊癮
支持七樓
七樓
七樓巴有冇考慮開一個post專係你自己寫鬼故
七樓直頭可以出書
好開心七樓絲打重出江湖,連續睇咗幾篇故,心情靚返哂~ 會繼續追post支持你!等小紅豆後續^_^
七樓巴有冇考慮開一個post專係你自己寫鬼故

1)呢到1001/
2)真係得閒作一個長故 但係要等我唔撈宜家份工先 份工work load真係幾大吓
中大花圃路
2-3點去傾project
成條路冇咩燈黑到幾乎伸手不見五指
突然見到個白色衫嘅女仔係眼角憑空出現
生平第一次睇手機睇到咁實唔敢兩頭另

屌我都見過呀,又係呢個時間
等緊
上次同舊同事食飯...佢話我聽...
以前公司有幾個同事都有陰陽眼...
咁佢地都睇到鬼既....
咁佢話我們公司個倉,角落頭位成日有個長頭髮白衣女鬼企係到
所以入面特別陰特別凍...
但我以前好鐘意入去偷懶...
但又唔覺得入面有野WOR
想買條黑曜石手鏈辟邪 有無人知邊度買好

淘寶平靚正

淘寶平靚正

我怕淘寶連黑曜石都有假
講多個

幾年前同ex去左東京玩
間酒店係出名猛鬼 (不過當時我地唔知
入到去覺得好局抖唔到氣咁
但都無講唔舒服

直到最尾個晚一出準備入房個陣
見到走廊盡頭企左個著哂古代盔甲既武士

不過好快消失左

新宿池袋 sunshine 某中高層數

淘寶平靚正

我怕淘寶連黑曜石都有假

黑曜石唔係d咩貴石,應該ok掛
留名,之前追哂鄉土圍村佬鬼故
七樓寫D野好有FEEL, 特等入黎留言同你加油, 等你講小紅豆
間唔中喺公司打飛機(兩星期一次)
就射嗰陣感覺有成棚鬼睇住我射咁,
通常射既時候我都會叫
“屌你老母快d走開呀!”

..
再拋下磚先

舊老細講既,
因為佢住得好近公司
加上一支公,
好多時都OT到9點幾先返屋企
而7點半打後成層只淨返佢一個。

有日佢OT到晚上8點幾,
突然聽到有人影印,
就好奇八下邊個留咁夜
點知見到有個唔識既男人係度玩緊影印機,
重點係條友無下半身凌空左
嚇到老細唔敢再O咁耐T

呢個方法唔錯!大家打工仔學野啦!

買玉喇 黑曜石係消耗品嚟 個氣場差少少都會裂開
lm
深夜搭泥鯭的 架車開到好快 突然見到高速公路有個透透地既啊伯 架的士一野車過左 成車人都覺得冇野 我就唔敢出聲啦

有冇謝公出產既玉

玉好多假野 應該點揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞