(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(5)

1001 回覆
191 Like 3 Dislike
學姐做援交?

究竟廁所發生咩事
但由於係三十萬字搵返嗰part 好難
有冇貼心巴打有傳送門

在第一個post 第7頁 第158個回覆

第一個post 係咪講錯左

春巴根本都未揭曉大波學姐廁所搞乜
學姐做援交?

究竟廁所發生咩事
有冇貼心巴打有傳送門

我估自慰
待續

原來已經突破咗三十萬字,達302807字

依個字數已經超越自己所有作品字數

希望可以完成到依三部曲

春巴唔好俾佢停
柳豔詫異道:「吓!乜仲有兩個啊!成皇志,你真係呢…你真係呢!我都唔識講喇!仲有兩個係邊個嚟架?」

我瞧著柳豔,踟躕了一會,猛一咬牙道:「一個係布正麗,另一個就係…妳啊!學姐!」

柳豔聞言全身一顫,未幾她便用手掩著嘴巴狂笑,道:「唔好玩我啦!成皇志,我係一個大陸妹,廣東話都未講得好,二十歲人仲讀緊中六,你有咩可能鍾意我喎?」

「學姐,我講真架!呂靜宜條件太好,我有壓力;楊鳳瑤對我有期望,我有壓力;只有同學姐一齊,先係最輕鬆,而且學姐妳唔好妄自菲薄,妳先唔係一無是處。」

柳豔搖著頭,眼泛淚光道:「我唔值得…你鍾意,我唔配!」

柳豔說畢,剛好她等候的巴士已埋站。

我茫然地瞧著載著她駛遠的巴士,良久我才回復過來。

究竟我在做什麼呢?我好像把事情弄得越來越糟?現在我有點明白到為何我要回到唸中四這一年,因為我處理自己的感情問題完全是不合格,我要在這個情竇初開的年紀好好地補上一課。

學姐加油!
加油 大佬
學姐做援交?

究竟廁所發生咩事
有冇貼心巴打有傳送門

我估自慰

我看到洗手盆有一支並不像唇膏、也不像眉筆的東西

1998 年有咩係咁

驗孕棒?
學姐做援交?

究竟廁所發生咩事
有冇貼心巴打有傳送門

我估自慰

1998 年有咩係咁

驗孕棒?

學姐做援交?
希望5係啦
但點解會話不配呢
學姐做援交?

有機會
學姐做援交?

究竟廁所發生咩事
有冇貼心巴打有傳送門

我估自慰

1998 年有咩係咁

驗孕棒?

學姐做援交?
希望5係啦
但點解會話不配呢

一定做雞or細細個比老豆姦撚完逃離到香港

我估自慰

1998 年有咩係咁

驗孕棒?

學姐做援交?
希望5係啦
但點解會話不配呢

一定做雞or細細個比老豆姦撚完逃離到香港

大波雞
1998年應該未興做援交架喎
Daily push
1998年應該未興做援交架喎

On9 私鐘囉,咩年代係唔興做雞架
話咗我最中意布甸

布甸除咗食煙可以扣分之外,根本就無敵

有人用楊鳳瑤 呂靜宜 管佳莉作為user name

但係無布正麗喎

佢太霸氣 唔係人人駕馭得到

我多佢成十幾年人生歷練,點會駕馭唔到
話咗我最中意布甸

但係無布正麗喎

光頭仔,嘴你一啖就紅都面晒
歷練?
學姐
話咗我最中意布甸

但係無布正麗喎

歷練?

你而家大波姐 唔代表我之後唔會大嘅
你唔好再搞我個成皇志
望一望99年WIKI
見到HOLLE KITTY, 心都寒埋
望一望99年WIKI

死者23歲
學姐20歲
應該不會是同一人
望一望99年WIKI

如果咁樣拉得埋d時代事件都幾屈
但係主角行為會唔會改變歷史呢?
話咗我最中意布甸

但係無布正麗喎

歷練?

你唔好再搞我個成皇志

話咗我最中意布甸

但係無布正麗喎

歷練?

你唔好再搞我個成皇志

覺得呢一部退場嘅女角就係你

但係無布正麗喎

歷練?

你唔好再搞我個成皇志

你要賺錢養我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞