Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
想睇mako果組,但見到有似秀智果個同佢同組
好似對mako評價mama,diu硬係覺得jyp會搞鳩佢
又到星星期五
鏡頭比到人好隊長既感覺
jyp對自己人係嚴格D既
nina果組麻由雞睇下睇下又幾cute
睇得出佢好鐘意ayaka秀智 係咪都揾到野讚佢但除左個樣真係唔覺佢有咩好
年青既素人歌舞可以慢慢提升
同埋如果係偏日系女子組合既歌舞要求無咁高
stat性就真係天生
miihi 又幾正
https://www.youtube.com/watch?v=tiupg1IB0UE
小合麻由佳大翻盤,連取三粒星,JYP surprise move!
其實都算係車禍現場.................
呢首真係死亡之歌
係Q到傻
得我幫你講好啲

年青既素人歌舞可以慢慢提升
同埋如果係偏日系女子組合既歌舞要求無咁高
樣靚得人鍾意就真係天生
但有時覺得jyp近年太重視個樣,但其他方面例如歌藝舞真係有待加強。三大黎講,佢d idols真心好多得個樣,所以成日俾人笑實力差,SM RV 雖然個樣唔夠靚(部分)但佢地耐看同有內涵,Blackpink 包裝出色 樣都ok 但跳舞係好睇。唔係黑Twice,我早年都幾中意,但睇耐左真係除左樣真係無咩吸引,同樣會睇厭而且容易俾人取代。
我反而認為係唱歌明顯渣
我睇睇下twice都頂唔緊
如果有心長做,真係要發展其他野,同唔可以依賴個樣。但Twice 都出道左咁耐,都無一個覺得可以獨當一面,jyp出道係就係可以係組合時紅,但好多解散左重留係jyp都唔多掂。所以有時覺得jyp想揾錢就算
咁你點評價ITZY既實力
除Lia 其他4個實力幾好,但包裝唔多掂 歌 “要做自己”concept 幾好,但mama地好聽,d舞愈來愈難,有少少刻意。其實twice 同itzy 歌既音樂性都麻麻,以前Miss A d歌好聽d
睇過條片lia上節目番唱price 幾好聽
但係邊跳邊唱就真係差同埋高音上唔到

睇完幾個舞台生肉有少少失望
可能真係素人同埋訓練時間少
雖然進步左但同pd D舞台比差好遠
不過好多個化妝之後都靚左
梨緒 化完妝無咁惡
麻由佳 幾cute
不過山根同學同鬥雞眼就真係有D難保救
而家諗住佢出哂先睇,質素有d參差。
好多妹妹上咗舞台妝同造型靚咗好多。
Nina 唱dalla 啲高音有啲yg 既感覺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞