Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
係 條友既表情想點
又到星期五
最後一定追加俾秀智 不過Momoka憑咩排咁前 睇耐左覺得前yg果個 跆拳妹 麻由佳 幾好
btw恭喜mako
咩賽果?
Mako 1 miihi 2 Maya 3 Rima 4 跆拳5 yuna 6 Nina 7 Suzi 8
但Momoka 有9 重前過Akari (11)同 Rio (10)
Riria 12 Mayuka 13 秀智14
秀智入到?
係,最後追加入左
睇個款應該都好大機會入團 秀智情意結 同jyp特別鐘意樣靚既會鬆手d,好似Miihi咁,次次一見到佢就笑到見牙唔明眼。雖然Miihi綜合實力係ok,但都想睇佢挑戰Twice 以外既歌,始終twice d 舞偏易。
又要吹d野俾佢贏等佢有得入
反而之前有個唱歌話有絶對音感果個入唔到,有d可惜,其實都可以既佢。樣靚大哂
秀智jyp唔要可能會比sony搶左去入乃團
好似有傳suzu退賽,美羽(絕對音感果位)後補入左
本來以為20個入所以預測最終出道會係9-12人,但依家淨係得13個入到第二季,咁可能出道最多係7-10人左右,而且大概率唔會係9人掛,因為始終twice都仲會係日本發展。
不過講真有幾個練習生我係想佢係韓國出道多d既,唔知到時jyp會唔會收左d遺珠入公司呢
勁嗰d想佢地韓國出道多d係唔知佢地等唔等得,日本團使鬼咁勁咩
nina可能韓國出道好D
佢仲要磨練下同埋可以炒作下佢係二代somi
yuna 如果呢次出唔到之後應該無機會
覺得有個位係俾無咩實力既人 Momoka v.s. 秀智 2個入一個,但秀智大機會d
Yuna 身型真係唔得,實力係有既但impressive,同明明個樣唔差,但對佢無咩好感
唔識欣賞momoplus
佢個樣不了
得十三個入第二季?同初發表既計劃唔同既。
聽聞日本idol制度下,idol只係收月薪。如果JYP 引入韓國新制度,Nizi成員可分成演唱會、唱片、其他活動、廣告收入,咁一定顛覆日本樂壇制度!

因為Wonder Girl隊長閔先藝以前喺美國認識依家老公仲大埋肚,對整個圑好大影響,所以先有Twice三年禁愛令!日本女仔好易被人侵犯唔出聲,所以JYP一定要好好保護佢地!

人品好重要,JYP 選Twice定下要誠實、真實、謙虛。今次人品有9粒星,頭6名都有,然後Rio, Riria, Ayaka都有。Miss A 當年因中國成員Jia同大陸娛樂打龍通,唔續約,咁就解散,所以一定要睇人品!

Miss A只紅秀智,JYP怕Somi太紅,最後無加佢入ITZY,,Solo又暫時無新concept畀佢,所以導致Somi離開!所以Nizi成員一定要人品好,互相照顧,唔好爭風呷醋,咁先長久!

日本娛樂界中有幾多綜藝節目?希望Nizi日後多上綜藝節目吸粉,發揮Star性。
Mako係一定要今次出道嫁啦,畢竟都18歲。不過我覺得nina同rima都可以等下次韓國出道,始終兩個都係英文流利,除長今次日本團既市場目光唔係淨指向日本。反而未光就打日本市場適合佢多d
其實都唔使炒作佢做somi二代,咁講好似暗示緊佢同somi一樣會出走jyp咁,而且感覺nina有自己果股星味唔使靠炒作,不過都同意nina做jyp練習生練多陣先韓國出道。yuna睇落唔多掂但佢個樣似韓國人多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞