Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
但係好少人可以自學成才,無人從旁指正,會識執自己既動作歌聲?
Jyp開頭時講左自己同其他評審員唔同,佢最主要係先要睇到練習生能否表達真正架自己,第4集個肥妹仔咪過到關羅
Jyp 3個練習生實力係果到超班,估唔到miihi唱Mika 既歌
btw Momoka 唱歌好難聽,點解jyp聽到點哂頭 覺得個樣有d似王君馨 第4名果個個樣係元氣,但跳舞動作難度好低反而星二代俾人skip 左
其實JYP練習生有4個,有一個叫Ahn Yuna,係韓日混血,喺JYP有3年!
覺得呢個mama地,俾另外3個比下去
miihi唱歌又唔錯喎
櫻井美羽開頭嗰句氣聲幾好聽,把聲幾靚,不過唱落去就知發聲唔夠穩定,但係經過練習會幾正。
估唔到rima 會cut走,節目組可能見唔係特別好,jyp又無特別評價就帶過,留返啲放送時間介紹其他參賽者。
未光妹妹直接solo 出道啦仲選乜野女團,而家先14歲,唱多兩年乳多田光都比佢唱贏啦
見留言話Momo+可以挑戰清純rap,笑咗。
睇完第五集,末光真係好勁。
仲要得十四歲,有排玩。做偶像六、七年都只係廿歲頭,又可以單飛做歌姬。
早晨節目スッキリ劇透咗幾個vocal排名,有啲驚訝。
其實個節目係日本hit 唔hit
我估留意開kpop既都有留意呢個節目。我睇開既追開izone, jo1既站長、youtuber都有睇nizi。始終個節目淨係喺hulu度播,大眾接觸面一定無咁廣,但起碼聚到第一批飯。同埋出道之後都唔使驚無宣傳,索尼應該幫到手。有晨間節目keep住介紹nizi算唔錯。
Mako 不如solo la,性格又好實力又有
btw 下集才藝表演係咩玩法
都啱嘅 但都想佢做團嘅ace

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞