Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
頭五名都好正個心郁郁地
岩呀 Mako Miihi 都入硬咁濟
加多個rima,我認為都係穩入。
agger
順眼左
靚,係咪開咗濾鏡?
今次個團體對決真係有d唔公平,真係完全睇得出jyp係好想彩花出道。其實真係公平咁講,兩隊都差唔多,但係未光組就真係勝在三個都係jyp心目中人選。
未光繼續老本行可愛感重,但就咁睇冇nobody時咁令人驚艷,反而其實老厭厭地佢既可愛風格(雖然係真係好可愛),彩花就舞蹈明顯進步左,但把聲真係唔多頂得順。最驚喜係rima,少左一股懶cool感,可愛既rap感覺又唔係好差,比之前真係好左好多。
其實相比起nina組,其實依組要展示出黎既應該要更加多d,起碼係會令人想要一再回味,始終依組係兩個練習生加一素人 對 另一組四個素人,所以當我就咁睇落去冇一組話特別出彩,亦冇一組係特別出錯時,我反而會覺得jyp真係偏心未光組到出面。不過其實依個分組都預左既,jyp應該最想係彩花出道,然後考驗下之後兩組中riku組既riku能不能夠帶領組裡面兩個唔係好掂(一個緊張到冇自信,一個得過且過)既人吧,就咁睇都唔知話jyp對riku太有自信定唔太鍾意佢。不過如果佢成功帶令隊拎到cube,估計jyp同觀眾對佢既睇法立刻就會上升,但對手係mako就真係難左d
講經咩
首歌係可愛風格 咁緊係行返老本行 可愛架啦
agger. very x 3明明就係可愛風格既歌。
諗起PD48個紅組VERY VERY 舞台 真係幾經典
發覺mako次次放到最後先播,我想睇mako丫
我夠知首歌可愛啦我只係想表達食返老本行未光好難會輸(雖然其他風格佢都大概率贏),但我比較想下次jyp可以俾首唔同風格既歌俾佢有多d挑戰性,次次都可愛真係會厭,我諗未光自己都想突破所以上次先揀首nobody黎唱。而好似今次rima就真係唔同風格,睇落有驚喜
未光自己選既歌 Precious 雪之華 cheer up nobody 已經有三種風格

其實你係想未光初試性感?

未光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞