Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
Yuna 真心外型又無 實力又無 重要無自信 唔知做嘜鳩係到
又肥左
件衫好大侵油味
其實我覺得rio做得好好 得第八真係唔知點解⋯⋯
我覺得係佢前面嗰幾位喺vocal上贏些少,而ayaka就有jyp buff。
yuna喺part 2開始無咗jyp練習生既bonus,俾jyp揸正黎評價。
佢地全部都做得越黎越好
麻由佳今次其實都做得好好
但對比起黎
排排下就排左去11
First pickマユカ同マヤ
而家マヤ應該都入到,希望マユカ可以博到個位入團
maya整體各方面幾好,有d似mamamoo solar
我覺得今次swing baby三個,maya一開聲係最有feel,個聲底幾啱jazz。
YG train 過,唱歌方面係好過jyp既整體
睇完swing baby同heart shaker,真係分別唔係一般既大
今次maya真係好好,好有自信,聲同舞都做得好,當然隊友配合都係一大原因
Mako都好好,但對比返佢之前既表演,可能之前太好了所以難以突破到,比起maya少左d令人耳目一新既感覺
Rio都好好,唔會話因為有mako同maya而令自己失色,感覺佢個排名真係低左d,今次唱歌真係好左既
成隊感覺好似出左道咁,三個都配合得好好,唔會話有個太突出有個又太拖油瓶既感覺

Heart shaker組既表演真係預料到,一開始期待過riku會唔會帶起到另兩個,但實情起唔得既
首歌一開始就俾我一種唔知佢地做緊乜既感覺,好似每個音都唔準咁,而舞雖然都齊但就總有一種無氣無力既feel。
係依種情況下riku得到第四都真係好勁,而首歌又的確去到高音位我先覺得首歌正常返,感覺就係riku帶唔起兩位,反而感覺俾兩位埋沒左咁。
其實以素人黎講成首歌都冇咩出錯,但係前面三組表演都好好之餘隊裡面仲有個yuna,真係令人一言難盡。yuna我估計應該心態都開始崩了吧?好似同momoka一樣都冇股好想出道既心一樣,上次akari得最尾個樣真係唔一樣。
不過當然都係我估估下姐,不過睇落jyp都開始放棄yuna了吧?
有排名,慎入
佢係Yg japan,未必有喺yg本家訓練咁好,而且睇佢開頭既表演水準一般,唔算突出。反而係參賽後,喺jyp受訓幾個月,就真係見到好大進步。
你諗下要riku做隊長帶住邊個,俾着你都覺得零舍緊張。
Ayaka果度唔評論,佢今次真係好左既,個排名真係見人見智。riku真係掂既,講真成首歌真係得佢係比較出糴,其餘兩個好似業餘咁
Ayaka排11就差唔多
Yuna 俾jyp直插做咗jyp練習生三年,表演jyp藝人既歌,竟然riku比佢好得多,仲話係態度問題。咁樣插法會唔會俾佢打沉?
唔插佢之前心理已經唔掂啦
佢根本就連去韓國嘅資格都冇
係JYP唔想整臭自己個朵
叫左俾下面佢
話哂佢左三年練習生
佢cool又得
可愛又得
靚女又得
帶住個所謂「三年」jyp訓練生
同埋riku拎第四個陣
Feel到Yuna個樣o嘴中帶點不屑嘅表情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞