Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
睇「Star 性」
好似sixteen 咁,可以睇埋綜藝感,圈粉能力!
CLS MAKO唔好再勁啲
雖然高音唔太穩
但一開口簡直屈咗機
啲低音炮真係
真係好癲
中低音黎講,幾鍾意riku。聲底幾厚實,學好唱高音同轉音既技巧既話,會幾好聽。

節目組啲pick都幾明顯,鏡頭份量分配分別好大。rima上次跳舞無咩鏡頭,今次額外show埋佢cute嗰一面。suzu歌舞都排第五,都無鏡頭。

jyp喺鏡頭前咁溫柔既,好似仲好人過jyp啲trainer。安慰yuna嗰段幾窩心。
Lm邊到有得睇返前幾集
補充:mako係高低音都穩,歌聲接近講野tone啲。miihi低音唔夠穩,但高音部分圓潤穿透啲。

個人鍾意miihi多啲。
Mako 低音好聽 miihi 高音好 互補不足
但我覺得Mako有感情d,年紀大d歷練多d可能,我會鐘意Mako多d。
btw下集見到影到佢喊
三人組真係好正,特別係miihi不過好多路人甲,化妝好心幫班人執下,個yuna成浸泡菜味,同其他人格格不入
留個靚名先
未光

唔知最後會有幾個出道

希望會出到個好似以前speed咁有實力既日本跳唱女團
我覺得新團會行返twice大熱既可愛元氣風格。
nina唱歌唔錯
唱上去有啲夾硬
BTW算係唔錯了
同你一樣 聽哂兩個之後鍾意miihi多啲 不過mako都唱得好好
佢跳住唱 重要原本係預6個人唱嘅歌 算係咁啦
唔會掛
下、すず兩個第五一個鏡頭都冇
可能之後有啲咩突出表現或者劇情先會攞返出黎講。
我諗起pd48 ddu-du ddu-du明明唱歌又要加跳舞落去,結果表現唔好。
不過nina係做晒之餘仲表現唔錯。
唉 又提
諗起好多時呢D 選秀
唱功最好果D都入唔到
因為係選偶像唔係歌手。
https://www.generasia.com/wiki/Nizi_Project
Summary of results after two rounds of testing.
覺得Nina 夾唔到新團,隨時命運好似somi 咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞