Nizi Project討論區

1001 回覆
10 Like 8 Dislike

ayaka算唔算有保送方塊?
rima每次表演前都有幾多片段幫佢塑造形象。
Ayaka 會唔會變到下果蛙呢

分組既片
之前有條係未光 莉茉 彩花
仲有條係 梨久同yuna.
但係睇預告呢組係有三個人 少左momo+
好可能收左皮
不能比較sor
Momoka喺度,同Yuna同組,另一個係邊一個就睇唔到。
Momoka Yuna Riku
Nina Mayuka Arika Riria
Ayaka Rima Miihi
Mako Rio Maya
Momoka 無參加宣傳
Mako Rio Maya 有d期待
今集五個入面momo+被評hea同埋唔專業,加埋上面條片冇影同零鏡頭,應該收左皮。
Riria JYP 由頭到尾既意思都淨係叫佢減肥,今集仲隱隱見到雙下巴,再瘦唔到落黎都大獲。
Rima 整體ok但硬係捉到d缺點出黎,樣算靚但係五官望落又有少少奇怪,正常唱歌已經ok,但又要chok到把聲鬼唔馬六。
Mako 照舊,冇咩好講
Mayuka 最神奇,咁多個入面唔算好出色,但最有idol感覺既又係佢。其他人老實講好多都仲除唔甩路人既感覺。加埋呢算多鏡頭,估計後面應該會反cup
JYP好注重人品,應該係佢咁多年總結女圑成功要素,以往韓國女團好多退圑同醜聞,無乜團可以好長久又無不和。JYP亦注重努力同進步,如果無嗰種態度,好易拖累全隊!Ayaka被評人品得分最高,而Momoka就最低!

Riria其實樣子甜美,但個大髀同肚肚仲有雙下巴,真係減得到會好上鏡好索!JYP 有對未來眼,Twice嘅Jihyo減完個樣,Dahyun無咗baby肥後個樣,都畀佢睇到出嚟!

Rima同Nina一定畀機會,佢哋外語能力,Rap同vocal,都係個團需要。Rima老竇係日本Rap名人堂,創出用日語Rap出節奏嘅竅門,作為日本女圑主要用日文,Rima有好重要嘅作用!

今次Mako應該排第一,Miihi仲係cutie,未有好似ITZY 嘅表現!Mako多方面表現都試過(但練習生showcase時已跳過哂Twice 啲cute 歌!

我都biased Mayuka,圑隊表現高於個人表現!

Twice嘅Nayeon好瞭解JYP ,講佢有個女人喺佢身體入邊!唔怪之得佢係女圑專家!
Nina身上有少少somi既感覺
點解個個都咁講完全唔覺似
邊忽似
白人混血,無了。
riria係減到,但要畀時間。睇佢海選到東京合宿隔咗約三個月就減到睇得出分別。而家part2第一場係去咗韓國一個月,應該有時間減,係唔知佢會唔會壓力型增肥。
唔係個樣 係個feel 好自信?
係 JYP講咁耐其實都係想Riria減肥

好鐘意Mayuka 成日笑 幾鄰家女孩但係呢次太緊張啦

Rima呢次其實好過佢第一季既表演
佢上一季有D太刻意扮ROCK 同CHOCK聲
其實佢做自己就夠入上位圈了

NINA 佢睇其他人表演得好既時候既表情比我感覺本性應該唔差
係衰年紀細加鬼妹性格所以太急攻近利
但以佢既唱歌天賦都應該入硬既
不過唔進步既話歌路就比較窄,快歌同女團歌果D比較適合佢

彩花 比JYP讚進步又比職員評審態度分最高
人品同個樣都好但係實力真係要再提升到合格水平
BTW佢同未光同房之後好似FD左

未光同真子都直情組完女團吸收完經驗同人氣之後夠料個人出道
未光走日本歌姬路線 真子走韓國全能風格
有料就係自信 無料就變左自負
▲2nd评价-团体任务
◎竞赛方式:两两对决 胜出队伍全员获得cube
★第一场
☆『Very Very Very』:Miihi、Rima、Ayaka
☆『Dance the night away』:Nina、Mayuka、Riria、Akari
★第二场
☆『Swing baby』:Mako、Maya、Rio
☆『Heart shaker』:Riku、Yuna、Momoka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞